50-річний Пономарьов відреагував на зізнання дочки в стосунках з жінкою: “Мені це не дуже комфортна історія”

Відомий український співак відреагував на зізнання старшої доньки в тому, що вона будує стосунки з жінкою. Знаменитість зізнався, що для нього ця новина – не найкраща.

Олександр Пономарьов, відомий український співак, раніше перебував у шлюбі з Оленою Мозговою. Після розлучення в артистів залишились спільні діти. Найстарша донька Зоя Мозгова нещодавно зробила особливе зізнання – зірка розповіла про те, що зустрічається з жінкою.

У публіки одразу ж з’явились запитання про те, як відреагував на таке рішення Зої Мозгової її батько Олександр Пономарьов. У коментарі для журналістів шоу “Життя відомих людей” співак висловив свою думку, щоправда, зізнався, що наразі коментувати розлого він не готовий.

Пономарьов прокоментував зізнання доньки

Так, Олександр Пономарьов зізнався, що ця історія для нього – непроста. Детальніше відомий український співак говорити про рішення доньки почати стосунки з жінкою не захотів. Проте, артист додав, що кожна людина обирає власний шлях і свою дорогу.

“Мені це не дуже така історія комфортна. Кожен обирає свій шлях”, – зазначив Олександр Пономарьов у розмові з журналістами.

Олександр Пономарьов прокоментував зізнання доньки в тому, що вона зустрічається з жінкою
Олександр Пономарьов прокоментував зізнання доньки в тому, що вона зустрічається з жінкою

Нагадаємо, що днями стало відомо про орієнтацію доньки відомих зірок – Олександра Пономарьова та Олени Мозгової. Дівчина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм публікацію, в якій розповіла про те, що зустрічається з жінкою.

Олександр Пономарьов прокоментував зізнання доньки в тому, що вона зустрічається з жінкою
Олександр Пономарьов прокоментував зізнання доньки в тому, що вона зустрічається з жінкою

Зоя Мозгова визнала, що їй було непросто розповісти про це назагал, але врешті вона спокійна та задоволена. Дівчина зізналась, що вона рада показати всім своє кохання та почуття, а також їй приємно, що тепер не доведеться ховати свою кохану людину.

Обраницею доньки Олени Мозгової стала Юлія. У мережі про неї можна знайти трішки інформації. Дівчина Зої Мозгової працює СЕО-експертом, а також виховує двох дітей – близнят.

Популярне

Схожі статті

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.