“Полум’яний привіт татові”: 15-річний син В’ячеслава Узелкова вразив відвертою заявою про стосунки з батьком

Син В'ячеслава Узелкова розповів правду про складні стосунки із батьком та як вони спілкуються останні 5 років після розлучення з матусею – "Крім погроз нічого не зробив".

45-річний боксер В’ячеслав Узелков понад 20 років прожив у шлюбі з Мариною Боржемською, тренеркою, з якою вони разом брали участь у зйомках шоу “Зважені та щасливі” та змагались між собою, хто кращий тренер.

У пари народилось дві дитини за довгі роки разом – син Роберт та донька Олівія, проте навіть після стількох років разом, пара не змогла жити далі та у 2018 році остаточно розійшлася. Колишня пара не коментувала справжню причину розлучення, Марина лише розповідала, що хотіла піти раніше, але через трагедію у 2012 році, не змогла цього зробити, не дозволив внутрішній голос.

Син В'ячеслава Узелкова розповів про важкі стосунки з батьком
Син В’ячеслава Узелкова розповів про важкі стосунки з батьком

Боксер отримав інсульт після тяжкого боя та мав довгий час відновлення – і досі Узелков лікується та проходить лікарів, нещодавно йому робили операцію на серці.

Причина розлучення нам невідома, але ми бачимо, які стосунки залишились між родинами – не найкращі. Це тягнулось із самого початку, коли пара тільки розійшлася, Узелков не міг забути Марину та довгий час згадував її.

Нещодавно В’ячеслав опублікував фото зі своєю матусею та вибачився перед нею – син не спілкувався з матусею понад 20 років, коли перебував у шлюбі з Боржемською, але прокоментував лише натяком на те, що саме через колишню дружину не бачився з мамою.

Діти В’ячеслава живуть з матусею та рідко бачаться з татом. Роберт опублікував пост, у дописі якого розповів англійською, які стосунки з батьком останні часи після розлучення з матусею.

Син В'ячеслава Узелкова розповів про важкі стосунки з батьком
Син В’ячеслава Узелкова розповів про важкі стосунки з батьком

“За ці 5 років він нічого не зробив. Обзивати моїх родичів – це нормально для нього, обзивати мене – також нормально, і навіть обзивати друзів моєї сім’ї – теж нормально. А потім він любить вдавати, що ми його уникаємо і брешемо всім і завжди, ми завжди були готові йому допомогти, але замість подяки він завжди чинив зло”.

Також, Роберт розповів, що чутки про те, що матуся не пускає бачитися дітей із татом – не правда, діти самі не хочуть проводити з ним час через поведінку, яку бачать та не розуміють.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?