Це вам не Іспанія: Настя Каменських розповіла, в яких реаліях доводиться записувати пісні в Україні

Перед концертом в Одесі команда Насті Каменських була змушена завершувати налаштування апаратури у сховищі. Про це співачка повідомила в Instagram.

Ще не встигла ущухнути хвиля хейту проти Насті Каменських через те, що вона погодилася виступити в Латвії на концерті Лайми Вайкуле, як співачку знову розкритикували. Цього разу дружині Потапа “перепало” через те, що вона поскаржилась на ускладнення роботи, спричинені повітряними тривогами.

Сьогодні в Україні подекуди навіть студії звукозапису переносять у сховища, щоб писати пісні чи озвучувати фільми та контент в безпечних умовах.

Через загрозу з повітря співачці та її команді довелося закінчувати налаштування апаратури перед концертом в Одесі у сховищі. Про це Настя Каменських повідомила на власній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Настя Каменських розповіла, що заважає їй працювати в Україні
Настя Каменських розповіла, що заважає їй працювати в Україні

Користувачі порадили співачці не нарікати. У мережі Каменських часто критикують, за те, що значну частину часу після початку повномасштабного вторгнення вона разом з чоловіком провела в Іспанії.

Загалом співачка розмістила в Instagram 3 публікації з концерту в Одесі. Перша — про повітряну тривогу та перевірку апаратури в підвалі.

У другому дописі Настя Каменських опублікувала відео з виконанням пісні “Додому”, яку співачка присвятила українським захисникам та родинам, які чекають воїнів. Виконавиця назвала їх справжнім прикладом мужності.

“Понад 900 військовослужбовців 12-ї бригади “Азов” досі у полоні, а їхні близькі чекають героїв уже понад 2 роки”, — написала Каменських в Instagram.

У третій публікації з концерту в Одесі співачка повідомила про збір для військових, організований під час заходу. Настя Каменських та її команда допомогли збирати кошти на потреби 11 окремої мотопіхотної бригади ЗСУ.

Настя Каменських розповіла, що заважає їй працювати в Україні
Настя Каменських розповіла, що заважає їй працювати в Україні

Частина підписників співачки подякували їй за концерт. Утім, деякі користувачі залишили критичні коментарі. На їхню думку, такі заходи зараз не на часі.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.