“Поки що це безкоштовно”: 45-річна Полякова вигадала новий спосіб заробити, але спершу влаштувала акцію

Оля Полякова разом зі своїм тренером Сергієм Шереметою організували безкоштовне заняття з фітнесу в одному зі столичних парків. Обіцяють зробити такі тренування регулярними.

Олі Поляковій вдалося підкорегувати фігуру до пляжного сезону. Нещодавно співачка схуднула на 8 кілограмів. Про це розповів зірковий тренер Сергій Шеремета. Тепер Полякова разом зі своїм тренером надихають інших робити тіло підтягнутим. Для цього вони організовують тренування у парку.

Сергій Шеремета і сам може похизуватися успіхами у процесі схуднення. Свого часу йому вдалося скинути 20 зайвих кілограмів.

Оля Полякова проводить безплатні заняття з фітнесу
Оля Полякова проводить безплатні заняття з фітнесу

На вихідних Полякова та Шеремета провели тренування для всіх охочих у парку “Наталка”, що розташований на березі Дніпра в Оболонському районі Києва.

На безкоштовне тренування від зіркових тренерів у зеленій зоні зібралося кілька десятків людей. Співачка взяла з собою аудіоапаратуру, щоб з допомогою мікрофона запрошувати людей до тренування, підбадьорювати тих, хто займався фітнесом та забезпечити музичний супровід.

Потренуватися та забезпечити гарний настрій собі та киянам Ользі Поляковій не завадила навіть похмура погода. Шеремета відповідав за технічний бік тренування, а співачка — за емоційний.

Артистка подякувала тренерові та всім, хто прийшов на тренування, відео з якого Полякова опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

“Зібрали купу людей, щоб порухатися на свіжому повітрі разом. Були класні вправи та багато сміху”, — розповіла співачка.

Оля Полякова сказала, що це не останнє тренування в парку і охочі ще матимуть можливість зайнятися спортом під керівництвом зіркових тренерів. Судячи з коментарів, наступного разу на заняттях буде аншлаг.

Оля Полякова проводить безплатні заняття з фітнесу
Оля Полякова проводить безплатні заняття з фітнесу

Користувачі соцмереж підтримали ініціативу співачки. Під постом Полякової можна прочитати десятки схвальних відгуків на зразок: “Оце, я розумію, мотивація!”, “А якщо до руханок доlfти ще й пару пісень Полякової — це буде вогонь!” або “Хочу бути стрункою як ви. Чекаю наступних тренувань”.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.