Зовсім не Потап: Настя Каменських вперше показала свого колишнього чоловіка, з яким була разом 4 роки

Настя Каменських, відома українська співачка, завжди вміла зацікавити своїх шанувальників. Так, наприклад, багатьом хочеться дізнатись про її особисте життя до шлюбу з Потапом.

За особистим життям відомих зірок завжди з особливим захопленням спостерігали шанувальники. Так, небагатьом зіркам вдається зберігати таємницю свого кохання – від фанатів буквально неможливо приховати деталі, які їх цікавлять.

Втім, Настя Каменських свого часу навіть не намагалась приховати того факту, що перебувала у стосунках із чоловіком, якого дуже кохала. На початку своєї кар’єри артистка почала зустрічатись із чоловіком Володимиром, стосунки з яким тривали близько 4 років.

Перший чоловік Каменських

Сьогодні зірку українського шоубізнесу всі знають, як успішну артистку та дружину Олексія Потапенка. Втім, ще 15 років тому вона дружила зі своїм однокурсником Володимиром. Із часом дівчина усвідомила, що відчуває до нього щось особливе, більше.

Українська співачка Настя Каменських вперше розповіла про свого першого чоловіка до Потапа
Українська співачка Настя Каменських вперше розповіла про свого першого чоловіка до Потапа

Зрештою молоді почали зустрічатись. Спершу вони разом жили у Києві, але потім чоловік був вимушений переїхати до Миколаєва, аби доглядати за бабусею. Втім, навіть у таких умовах закохані зуміли зберегти стосунки. Хоча було важко, але Володимир і Настя постійно їздили одне до одного.

Пізніше, коли Настя Каменських все більше й більше завойовувала популярність, чоловік почав її ревнувати. На цьому тлі між закоханими почали виникати сварки, а пізніше вони розірвали стосунки. Як пригадує Каменських, батьки чоловіка подзвонили їй із проханням знайти когось у Києві.

Українська співачка Настя Каменських вперше розповіла про свого першого чоловіка до Потапа
Українська співачка Настя Каменських вперше розповіла про свого першого чоловіка до Потапа

Проте, почуття колишніх закоханих були настільки сильними, що вони навіть після розриву не могли забути одне одного. Каменських пригадує, що кожного року вони “святкували” річницю розлучення.

Популярне

Схожі статті

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.

Не лише Світлана Білоножко: Народні артисти України, про яких забувають – Янченко, Пекун, Бучинська та інші

В Україні достатньо Народних артистів, про яких чув кожен пересічний. Втім, у сьогоднішній статті пропонуємо поговорити про тих митців, які не так часто бувають на слуху.