Камалія вперше показала, який шлях проходять мільйонери перед посадкою на літак: 69-річний Захур в кадрі

Нещодавно Камалію разом з колишнім чоловіком мільярдером Мохаммадом Захуром помітили в Іспанії. Експодружжя поїхало на відпочинок разом з доньками.

Попри розлучення, Камалія продовжує відпочивати з колишнім чоловіком 69-річним Мохаммадом Захуром. Днями співачка виклала в мережу відео з подорожі з мільярдером.

Камалія показала, який шлях проходять мільйонери перед посадкою на літак
Камалія показала, який шлях проходять мільйонери перед посадкою на літак

Експодружжя разом з доньками Мірабеллою та Арабеллою поїхали відпочивати до Іспанії. На відео в Instagram Камалія показала весь трансфер — шлях з аеропорту в Лондоні, де зараз живе Захур з доньками, переліт, аеропорт в Іспанії та дорогу в авто.

Камалія показала, який шлях проходять мільйонери перед посадкою на літак
Камалія показала, який шлях проходять мільйонери перед посадкою на літак

Хоча родина вирушила в подорож місяць тому і вже встигла повернутися, Камалія виклала відео лише в серпні. Співачка говорить, що через зайнятість навіть не встигає вчасно ділитися з підписниками такими цікавими подіями.

“Ще на початку липня ми вирушили в сонячну Іспанію, щоб відпочити разом з моїми дорогими донечками, Арабеллою та Мірабеллою, а також Захуром. Через дуже щільний графік, лише зараз я нарешті знайшла час дістатися до нашого сімейного архіву з цим чудовим відео!” — підписала публікацію Камалія.

Попри те, що колишній чоловік Камалії мільярдер, родина подорожувала не приватним джетом, а звичайним літаком. Вони проходили паспортний контроль, реєстрацію на рейс і всі інші процедури разом з іншими пасажирами. Щоправда, Камалія з доньками мала звичайні квитки, а Захур летів бізнес-класом.

На відео з сімейного архіву Камалії також можна побачити, що в подорож з ними вирушила мати співачки. Нагадаємо, поки подружжя було разом, мати Камалії жила в їхньому домі.

У свіжому дописі в Instagram співачка анонсувала нові публікації. Вже зовсім скоро підписники отримають повну картину того, як провела літо Камалія.

Варто зазначити, що про причини розлучення з Мохаммадом Захуром співачка також розповіла лише цього місяця. За словами Камалії, конфлікт між нею та чоловіком спровокувала донька Захура від попереднього шлюбу. Мохаммад образив співачку словом і вона не змогла цього пробачити.

Популярне

Схожі статті

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.