Посварилася з ним в авто та пішла геть: Огнєвіч “покрутила хвостом” перед чоловіком – це бачили всі (Відео)

У своїй новій пісні Злата Огнєвіч розповіла, без кого не може жити. Користувачі соцмереж підозрюють співачку в стосунках з одруженим чоловіком.

Злата Огнєвіч виклала в мережу відео, на якому свариться в авто з чоловіком, а потім йде геть. Співачка пояснила, що йдеться про людей, які “не можуть жити одне без одного” і що кохання може кардинально змінити життя.

Допис стосувався прем’єри нового кліпу співачки на пісню “Без тебе”, яку вона виконує разом з Максимом Бородіним. На відео артисти сваряться в авто, а потім обіймаються та цілуються під дощем.

Через текст пісні та кліп, у якому співаки грають закоханих, користувачі соцмереж запідозрили Огнєвіч у стосунках з Бородіним. “Це нормально, що одружений чоловік так заглядається на Злату і треться об неї?” — написала одна із підписниць співачки.

“Одружений чоловік з обручкою на пальці, хоч він і артист, не має тертися із колегою. Тим більше, що Злата — “холостячка в активному пошуку”. Це виглядає просто недоречно”, — пишуть коментатори.

Злата Огнєвіч поділилась новинами зі свого життя
Злата Огнєвіч поділилась новинами зі свого життя

Нагадаємо, співачка брала участь у шоу “Холостячка”, утім їй так і не вдалося знайти своє кохання.

Утім, не всі користувачі соцмереж схиляється до думки, що між Огнєвіч та Бородіним щось є. Дехто не вірить навіть у акторську гру співаків, називаючи сварку закоханих у кліпі “суперечкою з таксистом”, оскільки сидять вони не поряд — Злата на задньому сидінні, а Максим за кермом.

“Це ж не сварка з таксистом? Зазвичай, кохані разом сидять попереду”, — пише один з користувачів Instagram.

Злата Огнєвіч поділилась новинами зі свого життя
Злата Огнєвіч поділилась новинами зі свого життя

Критикують пісню “Без тебе” не лише за це, а й за мову. У в цілому українськомовній пісні є фраза “до тебе біжав”. За це частина користувачів соцмереж відверто захейтили співаків. Хтось з коментаторів написав, що пісня чудова, попри російське слово, хтось сприйняв це нормально, назвавши “біжав” вкрапленням суржику, а кілька користувачів навіть запропонували варіанти рими, якою можна було б замінити це слово.

Популярне

Схожі статті

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.