“Якби я був на 50 років молодшим”: що хотів би змінити у своєму житті покійний Ален Делон заради України

Відомий французький актор зізнався, що насправді хотів би змінити своє життя заради України. Що саме мав на увазі Ален Делон і чому цього не зробив?

Знаменитий французький актор Ален Делон пішов із життя у 88 років. Важко назвати його найпопулярніший фільм, адже у фільмографії актора дуже багато талановитих стрічок. За життя зірка часто ображався, коли його вважали просто “красивим чоловіком”.

Ален Делон постійно казав про те, що прожив усе життя у спробах довести, що він передусім – талановитий актор, а тільки потім красива людина. Найбільше за все актор любив знаходитись у кадрі кінокамери і завжди засмучувався, коли режисер казав “Знято” – так йому хотілось грати без зупинки.

Ален Делон хотів змінити життя

Був Ален Делон не лише талановитим актором, але і не байдужою до світу людиною. Після початку повномасштабної війни в України знаменитість почав цікавитись ситуацією та підтримав українців. Він навіть декламував рядки вірша “Заповіт” Тараса Григоровича Шевченка.

Французький актор Ален Делон зізнався, що хотів би змінити своє життя заради допомоги Україні
Французький актор Ален Делон зізнався, що хотів би змінити своє життя заради допомоги Україні

Ба більше, французький актор і режисер навіть говорив про те, що хотів би змінити своє життя заради України. За словами Алена Делона, якби він був молодшим на 50 років, то обов’язково вступив би до лав української армії.

Знаменитість вважав, що українці не заслуговують на таку долю. Ален Делон висловлював думку про те, що народ ніяким чином не міг спровокувати події, які йому довелось і доводиться проживати. Актор був впевнений – війна повинна закінчитись, а мирне життя має повернутись.

Французький актор Ален Делон зізнався, що хотів би змінити своє життя заради допомоги Україні
Французький актор Ален Делон зізнався, що хотів би змінити своє життя заради допомоги Україні

Ален Делон також казав і про те, що не має права скаржитись на власне життя. Актор визнавав, що з ним сталось багато неприємного, але він був впевнений, що життя таким було завжди – непростим.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.