Після гучного конфлікту з сестрою: де зараз Наталія Сумська, яка не бажає миритися з молодшою Ольгою

Не так давно акторка Ольга Сумська розповіла про конфлікт зі своєю старшою сестрою Наталею. Після цього Наталія Сумська не виходила на зв'язок зі своїми прихильниками.

Про те, що між сестрами Сумськими не найкращі стосунки відомо давно. Вони мають різний погляд на життя та найбільше їх роз’єднує тема політики, а саме категоричне відношення до цього Наталії Сумської.

Після початку повномасштабної війни в Україні стосунки між сестрами значно погіршилися. Зокрема, на це вплинуло те, що старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна залишилася жити в росії і мовчить про війну.

В недавньому інтерв’ю програмі “ЖВЛ” Ольга Сумська зізналася, що мріє про те, що зможе налагодити стосунки з старшою сестрою. Акторка відкрита до спілкування та вирішення конфліктів. Та Наталія Сумська налаштована категорично. Ольга зізналася, що не так давно старша сестра її дуже образила своїм ігноруванням. Так, сестри випадково зустрілися у театрі Франка, де нагороджували Шевченківських лауреатів. Ольга підійшла до Наталії і привіталася з нею. У відповідь Наталія просто відвернула голову і не сказала ні слова. Свідком цієї ситуації стали колеги по сцені Сумских.

Кращі ролі Наталії та Ольги Сумських
Наталія Сумська розповіла правду про конфлікт з сестрою Ольгою

Ольга зізнається, що їй від того було дуже боляче і неприємно.

Після виходу цього інтерв’ю Ольги Сумської Наталія Сумська ніяк його не прокоментувала. Жінка дуже рідко з’являється в Мережі і говорить там лише про своє творче життя.

Зараз Наталія Сумська продовжує працювати у Національному театрі імені Івана Франка і грати у виставах. Крім того, Сумську-старшу досі продовжують запрошувати на ролі в кіно.

Наталія Сумська має яскраву проукраїнську позицію. Жінка закликає всіх говорити українською, підтримувати волонтерів та військових. Також жінка відкрито засуджує свою племінницю Антоніну Паперну за те, що вона живе і працює в росії.

Популярне

Схожі статті

Скільки чоловіків було у Насті Каменських до Потапа: жила з бідним студентом і була коханкою футболіста

Співачка Настя Каменських вийшла заміж за репера Потапа, коли їй було 32 роки. До цього артистка користувалася шаленою популярністю у чоловіків.

На столі стільки всього, а гості беруть тільки цей салат з рибою! Смачна і нарядна “Жіноча слабкість”

Такий салат точно стане зіркою вашого святкового столу. Він має вишуканий та дуже ніжний смак. Готується цей салат з слабосоленою червоною рибою.

Він втратив таких жінок: як виглядають колишні Андрія Задворного з “Холостячки-2” Злата Огнєвіч та Юля Поляк

Андрій Задворний, переможець другого сезону "Холостячки" зі Златою Огнєвіч, намагався побудувати стосунки з іншою. Втім, і другий роман у чоловіка не завершився успіхом.