“Монатіку до Одеси зась”: на вокзалі потяг “Чорноморець” зустрічають Утьосовим, а не Діминим “А що?”

Не встигли українці нарадітися новині, що тепер потяг "Чорноморець" у Києві виряджатимуть, а в Одесі зустрічатимуть під пісню MONATIK "А що?", як поступило спростування.

Діма Монатік разом з Укрзалізницею 10 днів тому сповістив радісну новину. Його пісня “А що?”, присвячена Одесі, тепер лунатиме на залізничних вокзалах з місця відправлення та прибуття потяга “Чорноморець”.

Трек Монатіка не зустрічатиме потяг в Одесі

Оскільки фірмовий потяг №105/106 курсує з Києва до Одеси та назад, всі подумали, що трек Монатіка лунатиме на обох залізничних вокзалах і стане своєрідним гімном міста біля Чорного моря. Голос Дмитра налаштовує пасажирів на комфортну подорож словами:

“Поїзд вирушає з Києва до Одеси. Всім комфортної та спокійної подорожі. З любов’ю та ритмом”.

Та, як з’ясувалося, перші місця у музичних чартах і 13 мільйонів переглядів на Ютубі не вразили одеситів. На Одеській залізниці заведено зустрічати “Чорноморець” піснею Леоніда Утьосова “У Чьорного моря”. Щоправда, російський текст не звучить. На вокзалі лунає лише музика.

Трек Монатіка не зустрічатиме потяг в Одесі

Начальник залізниці Олег Кудашкін переконаний, що одеситам і гостям міста до нового гімну байдуже. Саме таке він сказав виданню “Думская”. Як запевняє залізничник, передає ТГ “Що ти знаєш про Бобула”, ще жодного разу не вмикали трек MONATIK. Та й подібних вказівок від дирекції Укрзалізниці не надходило.

Трек Монатіка не зустрічатиме потяг в Одесі

Кудашкін певен, що змінювати Утьосова не потрібно. Мовляв, ще далекого 1951 року музика до пісні Утьосова була написана Модестом Табачниковим. Він зробив це на серветці прямо у готелі “Лондонський”. Ось така легендарна історія.

Трек Монатіка не зустрічатиме потяг в Одесі

Як сповістили в Укрзалізниці, запит від Діми Монатіка на зміну пісні дійсно надходив, та поки що жодних договорів не підписано й контрактів не укладено. То чому ж тоді ця поважна організація поширила допис про пісню “А що?” разом з артистом?

Популярне

Схожі статті

Має сина від першого шлюбу й грала у “Папіку 2”: що відомо про дружину Станіслава Боклана Наталію Кленіну

Вже 38 років поспіль поряд зі Станіславом Бокланом перебуває жінка, яку всі ми бачили на екрані. На рахунку Наталії Кленіної понад 8 десятків ролей у кіно та незліченна кількість у театрі.

Котлети як у бабусі: соковиті всередині та з хрумкою скоринкою ззовні – готую 3 дні на тиждень на вечерю

Якщо є котлети й борщ, домашні голодними не залишаться. Сьогодні акцентуватимемо увагу саме на котлетах. Адже для виробів із фаршу важливо, щоб вони вийшли з хрумкою скоринкою.

Одноповерхова дерев’яна будівля з терасою: як виглядає будинок багатодітного футболіста Андрія Пятова

Багаторічний воротар донецького "Шахтаря" Андрій Пятов за довгу футбольну кар'єру, звісно, заробив чимало грошей. Отже, може собі дозволити мати будинок власної мрії.