Акторка “Дизель шоу” Вікторія Булітко виходить заміж за співака: він молодший, і не схожий на Сморигіна

Акторка "Дизель шоу" Вікторія Булітко розсекретила, за кого виходить заміж. Попри чутки обранцем виявився не Євген Сморигін. Але ж з ким Вікторія збирається звʼязати життя?

Популярна акторка українського гумористичного проекту “Дизель шоу” Вікторія Булітко ще на початку цього року здивувала шанувальників несподіваною новиною – вона виходить заміж за музиканта Кирила Поповича. Після попередніх десятирічних відносин, які вона ретельно приховувала від публіки, акторка нарешті вирішила розповісти про своє особисте життя.

Вікторія Булітко виходить заміж за Кирила Поповича
Вікторія Булітко виходить заміж за Кирила Поповича

У попередніх стосунках Вікторія, як відомо, не поспішала на весільний рушник, попри довгі роки разом. Однак, схоже, справи змінилися з початком нового роману з Кирилом Поповичем, якого також тривалий час вона тримала у таємниці.

На початку цього року Вікторія не витримала і оголосила про свої заручини. Ця особлива подія трапилася на святкуванні її 41-го дня народження, коли її обранець Кирило встав на одне коліно і подарував їй каблучку.

Музикант Кирило Попович зробив пропозицію Вікторії Булітко
Музикант Кирило Попович зробив пропозицію Вікторії Булітко

Очевидним є те, що Кирило молодший за Вікторію, хоча точна різниця у віці не розголошується. Це викликало неабиякий інтерес серед підписників, які намагалися вгадати, скільки років розділяє закохану пару. Деякі припускають, що різниця може становити від п’яти до десяти років, хоча деякі прихильники припускають, що може бути і більше.

Кирило Попович, обранець Вікторії, зовсім не схожий на її колегу по “Дизель шоу” Євгена Сморигіна, з яким шанувальники не раз намагалися приписати їй романтичні стосунки через їхню хімію на екрані. Сморигін часто грав романтичного партнера Булітко в скетчах, що породило численні чутки, однак акторка завжди спростовувала ці плітки.

Вікторія Булітко та Євген Сморигін
Вікторія Булітко та Євген Сморигін

Весілля, яке обіцяє бути незабутньою подією, може стати не лише новою сторінкою в житті акторки, але й важливою темою для всього українського шоу-бізнесу. Проте офіційну дату урочистості наречені так і не наголосили.

Популярне

Схожі статті

Жінка й чоловік, які народили легенду: ви ахнете, побачивши батьків Софії Ротару – звичайні люди (фото)

Про це мало хто знає, але відома співачка Софія Ротару народилася у звичайній сільській родині. Тож змалечку була привчена до важкої праці. Батьки артистки так і залишилися простими мешканцями села.

Анатолій Анатоліч розповів, куди зник колишній чоловік Лободи Андрій Цар: “Його батьки живуть у Львові”

Анатолій Анатоліч нещодавно похрестив доньку Лілії Ребрик. Кумівські стосунки у блогера є й з танцівником Андрієм Царем, який став батьком дитини Світлани Лободи. Тож розповів, де нині кум.

Оксана Єжи-Янівна Пахльовська: що відомо про єдину дочку легенди української поезії Ліни Костенко від поляка

Оксана Єжи-Янівна Пахльовська – єдина дочка легенди української поезії Ліни Костенко. Чим сьогодні займається та чи вдалося їй зробити карʼєру на тлі відомої мами?