Дмитро Жук більше не у фаворі: 30-річний хлопець з Америки зайняв місце в житті та серці Тіни Кароль

Не кожен вміє постійно триматися на вершині уваги. Але це точно не про Тіну Кароль. Варто лише співачці з'явитися на публіці поруч із чоловіком, як одразу починаються здогадки про новий роман.

Попри вокальну кар’єру, її особисте життя постійно стає темою для чуток та припущень. І що цікаво, Кароль ніколи не підтверджує і не спростовує їх, створюючи навколо себе ще більше інтриги.

Ця загадковість вигідно працює на її імідж. Здавалося б, шанувальники вже давно звикли до того, що поруч із нею постійно з’являються різні чоловіки, і всі вони одразу потрапляють під підозру бути її новим коханим.

За свою кар’єру Кароль встигла здобути чимало романтичних “приписувань”. Після трагічної смерті її чоловіка Євгена Огіра, їй намагалися приписати стосунки з ким тільки можна: актором Дмитром Тубольцевим, російським співаком Кирилом Туриченком.

Тубольцев, Туриченков та Євген Огір. Скриншот фото з Мережі

Є у цьому списку співак Дан Балан, гітарист Антон Попов, танцівник Дмитро Жук та співак Олег Шумей.

Балан, Попов, Жук. Скриншот фото з Мережі

Усі ці чутки так і залишилися чутками – Кароль майстерно грає на недомовках і підігріває інтерес до свого особистого життя, залишаючи шанувальників гадати, що ж відбувається насправді.

І ось, нещодавно в центрі уваги знову опинився новий чоловік поруч із Тіною. Цього разу мова йде про Юрія Арошидзе – молодого американського бізнесмена україно-грузинського походження.

Тіна Кароль та Юрій Арошідзе. Скриншот фото з Мережі

Йому всього 30, і він молодший за Тіну на цілих 9 років. Арошидзе народився і виріс у Білорусі, там же служив в армії, але вже 16 років як облаштувався у США. Його ім’я не часто згадують у шоу-бізнесових колах, але йому приписують дуже близькі стосунки з Кароль.

Арошидзе не лише успішний бізнесмен, він також активно займається благодійною діяльністю. Як президент фонду “Protez Foundation”, що допомагає українським військовим отримати протези, він добре відомий в Україні і користується повагою серед багатьох.

І хоча ніхто не може точно підтвердити, що між Тіною і Юрієм дійсно є романтичні стосунки, фактом є те, що він – “дуже близький друг” не тільки співачки, а й всієї України.

Популярне

Схожі статті

Ох, який смачний рецепт я знайшла: шоколадний торт з млинців із заварним кремом. Просто, смачно і красиво!

Цей десерт створює враження, ніби ви витратили години на його приготування, хоча насправді все значно простіше, ніж здається. Торт має показний вигляд, тож не соромно подати його й на святковий стіл.

Принципи чи гроші: донька Пугачової Христина Орбакайте відмовилася співати дуетом з російським співаком

У світі великих грошей, коли на кону стоїть репутація та позиція щодо моральних і політичних питань, деякі люди обирають гроші, а деякі —  принципи, замість компромісів заради вигоди.

“Схожа?”: 48-річна Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років тому — Соболєва та дітей ще не було

Марічка Падалко — нині одна з найвідоміших телеведучих України опублікувала своє архівне фото 20-річної давнини, коли її ім'я ще тільки починало набирати обертів у медіапросторі.