Після розлучення з п’ятим чоловіком Ірина Білик повернулася до колишнього: не Дікусар і не Нікітін (Фото)

54-річна Ірина Білик виходила заміж 5 разів. Після розставання з п'ятим чоловіком, співачка вирішила повернутися до одного з колишніх, який її весь цей час чекав.

Ірина Білик – відома не лише своїми хітами, а й бурхливим особистим життям. Співачка мала багато романів з різними чоловіками і неодноразово ходила під вінець. Так, першим чоловіком Білик став продюсер Юрій Нікітін. Вони не брали офіційний шлюб, але жили разом, як чоловік та дружина. Їхні стосунки закінчилися через 8 років, коли 28-річна Білик зрозуміла, що хоче заміж та народити дітей, а Нікітіну це не було цікаво.

Ірина Білик після розлучення повернулася до колишнього чоловіка
Ірина Білик після розлучення повернулася до колишнього чоловіка

Так, зовсім скоро в житті співачки з’явився Андрій Оверчук – модель, який і став першим офіційним чоловіком Білик. Саме від нього співачка народила свого первістка Гліба. Шлюб з Оверчуком був короткий. Вже через 2 роки вони розлучилися, через зраду чоловіка.

Відразу після розлучення з Оверчуком Білик почала крутити роман з шоуменом Дмитром Коляденком. Вони були разом близько чотирьох років. За цей час Коляденко кілька разів освідчувався співачці і кликав її заміж. Стосунки Білик не розривала, але й не погоджувалася йти під вінець.

Ірина Білик після розлучення повернулася до колишнього чоловіка
Ірина Білик після розлучення повернулася до колишнього чоловіка

Після Коляденка Білик почала зустрічатися з молодим крсунчиком Дмитро Дікусаром. Саме він став другим офіційним чоловіком співачки. Та ці стосунки тривали всього 3 роки.

У 2015-му Білик вийшла заміж за російського продюсера Аслана Ахмадова. Однак вже у 2021 році вони розійшлися.

Після розлучення з Ахмадовим Білик все частіше почали помічати з її колишнім Дмитром Коляденком. Вони разом їздять на відпочинок, Коляденко супроводжує співачку на концертах та інше. В Мережі почали подейкувати, що Білик вирішила дати Дмитру другий шанс, адже той ніколи не приховував, що досі кохає артистку.

Нещодавно Білик знову підігріла ці чутки, опублікувавши у своєму Інстаграм-блозі фото Коляденка. На фото шоумен тримав у руках дві тарілки з їжею. Цікаво, що це фото Білик доповнила своєю ж піснею “Ти мій”.

В коментарях фоловери відмітили, що Білик і Коляденко – чудова пара.

Популярне

Схожі статті

Молодий і гарячий: Леся Нікітюк вперше показала свого бойфренда у власній квартирі – “Увірвався у моє життя”

36-річна леся Нікітюк вперше за багато років не приховує, що знаходиться у стосунках. Телеведуча навіть наважилася показати свого бойфренда на багатомільйонну аудиторію.

Дружина “багатоженця” Остапчука зізналася, що намагалася від нього “відмазатися”: так вже 2 роки і живуть

Відомий український шоумен Володимир Остапчук міг би і не одружитись із Катериною Полтавською. Як виявилось, вона не хотіла йти на друге побачення з ним.

Жінка вамп: 40-річна дружина Дмитра Гордона в яскраво-червоній сукні показала ніжку через звабливий виріз

З нагоди 40-річчя Олеся Бацман вирішила приміряти кілька модних суконь. Червона з корсетом настільки припала до вподоби, що дружина Дмитра Гордона влаштувала цілу фотосесію.