У неї немає колишнього – є тільки нинішній: як виглядає чоловік Руслани, за якого вона вийшла заміж у 1995

Відома українська співачка Руслана Лижичко ще з 1995 року одружена з одним чоловіком. Хто цей загадковий красень, якому співачка тримає вірність майже 30 років

Руслана Лижичко — одна з найбільш відомих українських співачок, яка принесла перемогу Україні на конкурсі “Євробачення” у 2004 році. Але Руслана відома не тільки своєю музичною кар’єрою, а й своєю відданістю чоловіку, з яким вона живе вже майже три десятиліття.

Її чоловік і незмінний супутник — Олександр Ксенофонтов, відомий продюсер і рок-музикант. Їхня любовна історія є зворушливим прикладом міцних стосунків у світі шоу-бізнесу, де спокуси й труднощі часто стають на заваді особистому щастю.

Руслана зі своїм чоловіком Олександром одружилися у 1995 році
Руслана зі своїм чоловіком Олександром одружилися у 1995 році

Історія кохання Руслани та Олександра розпочалася в середині 90-х років, коли Руслана лише починала свою музичну кар’єру. Їх об’єднала любов до музики: Олександр, маючи вже значний досвід у продюсуванні, став наставником для Руслани. У 1995 році вони офіційно стали подружжям і відтоді нерозлучні. Цей союз став не лише родинним, а й творчим — вони разом працювали над багатьма проектами, зокрема, над альбомом “Дикі танці”, який приніс Україні перемогу на “Євробаченні”.

Руслана Лижичко зі своїм чоловіком Олександром
Руслана Лижичко зі своїм чоловіком Олександром

Олександр завжди стоїть за лаштунками її успіху, підтримуючи Руслану не лише як чоловік, а й як продюсер. Саме він керував її музичною кар’єрою та допоміг розробити той образ, який згодом став її візитною карткою.

Руслана неодноразово зазначала, що вірність — одна з найголовніших цінностей для неї. Вона зізнавалася, що Олександр — єдиний чоловік, з яким вона зустрічалася. Сім’я Руслани та Олександра, за словами самої співачки, є повноцінною, навіть попри те, що дітей у них немає. Проте Руслана не приховує, що хоче стати мамою та говорить, що у них з Сашком все ще попереду.

Популярне

Схожі статті

“У мене в голові не вкладається”. Світоліна зізналася Притулі, що її вразило після повернення до України

Відома українська спортсменка Еліна Світоліна розповіла про ситуацію, з якою зіткнулась після повернення в Україну. Зірка була неприємно здивована.

Їхніх обраниць ми ніколи не бачили, хоча вони є: Пономарьов, Коляденко-молодший, Суханов не показують дружин

Деякі знамениті чоловіки позиціюють себе як самотні вовки, хоча насправді мають свої половинки, з якими живуть у мирі й злагоді не один рік. От тільки облич цих щасливиць ми ніколи не бачили.

Туфля коханки чи дружини? Потап поставив себе у ніякове положення фото з готелю, сам того не підозрюючи

Репер Потап показав відео з іспанського готелю, на якому прихильники помітили компромат. Схоже, чоловік Насті Каменських відпочивав у розкішному номері готелі з іншою жінкою.