Він мене морально пресував: Міла Нітіч розповіла всю правду про продюсера Бебешко

Програмі «Зірковий шлях», яка виходить на каналі «Україна», стало відомо, що іменитий продюсер Володимир Бебешко більше не працює зі співачкою Мілою Нітіч.

В ексклюзивному інтерв’ю Міла та Володимир поділилися подробицями розриву, а співачка прокоментувала чутки, чи був колись між ними роман.

Міла Нітіч і Володимир Бебешко працювали разом понад 10 років. І, за словами самої виконавиці, скандально завершили співпрацю. Міла Нітіч стверджує – непорозуміння з Бебешко в них почалися давно.

Володимир Бебешко
Володимир Бебешко

«Він складна людина, у нього непростий характер, він мене іноді пресував морально, це дійсно так. Мені було важко з ним працювати. Говорив: «Торгова марка, бренд Міла Нітіч належить мені, і ти взагалі не можеш нічого забрати, бо тобі нічого не належить».

Конфлікт відбувся на ґрунті того, що я не готова далі співати цю музику, а він сказав мені: «Ти немодна співачка, я тобі не буду робити модну музику, йди роби її з кимось іншим. Але тоді я у тебе забираю ім’я і пісні, і ти йдеш на всі 4 сторони», – вразила зізнанням Міла Нітіч в ефірі каналу «Україна».

Майже 11 років співпраці Міла покірно мирилася з тим, що відбувалось, а потім стала ініціатором розриву їхніх творчих стосунків. Жінка і досі картає себе за те, що не наважилась піти від Бебешка раніше, а зробила цей вирішальний крок лише у грудні минулого року. Хоча Володимир стверджує, що їхня співпраця завершилася ще декілька років тому.

«Я не знаю, чим займається Міла Нітіч, уже пішов 5-ий рік. Вона в творчому пошуку, в неї своє розуміння, як вона має розвиватися. І їй була надана ця свобода, от уже 4й рік що вона робить – я не знаю, бо не чув продукції», – прокоментував Володимир Бебешко.

Продюсер каже, що всі пісні належать йому, адже саме він вкладав гроші в цей проект, а Міла була лише виконавцем. Утім, співачка запевняє, що впродовж 10 років за більшу половину одягу, взуття і косметики платила вона сама, а останні 2 роки – повністю за свій кошт шила костюми.

Зі слів Міли та Володимира з’ясувалося, що Бебешко ніколи не позиціонував себе як продюсер співачки, а був лише людиною, яка безкоштовно допомагає виконавиці, в якій бачить потенціал. Володимир переконує – вони ніколи не підписували жодних документів про співпрацю.

«Співачка Міла Нітіч абсолютно вільна була завжди і робила те, що їй хотілося. В неї не було ніяких зобов’язань», – поділився Бебешко з журналістами «Зіркового шляху» і додав, що розподіл гонорарів за виступи здійснювався за домовленістю та взаємозгодою.

Міла Нітіч
Міла Нітіч

Міла каже, що Бебешко ці 4 роки, нічого не вкладаючи, забирав свій максимальний відсоток – 50% йшло йому, 30% – їй, і 20% – концертному директору. Також співачка відповіла на плітки, які довго точилися навколо її співпраці з Бебешко, мовляв їх поєднує не тільки робота.

«Я офіційно на всю країну заявляю – у нас ніколи не було ніяких романтичних стосунків. Ніколи ніякого роману не було», – прокоментувала Міла Нітіч в ефірі каналу «Україна».

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Найкрасивіші жінки за версією журналу Maxim

Нагадаємо, у трирічного російського хлопчика діагностували звичайну застуду, а через місяць дитина померла. Справжній діагноз виявився набагато страшніший.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.