Андрій Данилко поділився деякими моментами особистого життя

Знаний співак Андрій Данилко розповів деякі подробиці з приватного життя, яке зазвичай замовчує.

Зазвичай він не розповідає таких нюансів журналістам, проте цього разу дещо додав на цю тему. Співак зі сценічним ім’ям Вєрка Сердючка прокоментував, що в нього був роман зі своєю колегою Інною Білоконь.

Про це повідомляє Одна Минута з посиланням на інтернет-видання 24tv.ua.

У популярному шоу “Слава+”, що виходить на ютуб-каналі “ЛюксФМ”, Андрій Данилко зізнався, що в нього був невеликий роман зі своєю колегою з роботи – Інною Білокінь.

Загалом же артист під час розмови розповів про свою музичну кар’єру та телевізійні проєкти, в яких брав участь. Цікаво, що Андрієві Данилку й Інні Білоконь приписували вже роман, проте вони це не підтверджували. Артисти не перебувають у стосунках, але з нагоди цього співак згадав момент їхньої першої зустрічі. Також співак підтвердив, що сценічна “мама” залишається його близьким другом.

“Інка залишилася єдиним другом з того часу. Наша зустріч – це була повна антипатія. Я думав: “Боже, що це?” І такої ж думки була вона. Вона була красунею, а я – красень, як Селена Гомес і Джастін Бібер. У неї була спідниця-тетянка, турецький светр, міліровка…”, – додав Андрій Данилко.

Окрім того, співак разом з Інною Білоконь відвідує світські події та виступає на різних концертах. Також Андрій Данилко у компанії своєї сценічної “мами” часто перебуває на відпочинку.

До того ж, артист має власні уявлення про родинний затишок, тому бачить для себе сімейне життя з проживанням у двох квартирах, тобто на зразок готельного варіанту.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Найкрасивіші жінки за версією журналу Maxim

Нагадаємо, у трирічного російського хлопчика діагностували звичайну застуду, а через місяць дитина померла. Справжній діагноз виявився набагато страшніший.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Матеріал підготувала Олена Букай

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.