(ВІДЕО) Переможниця шоу “Голос. Діти” підкорила журі на американському конкурсі талантів

Переможниця 4 сезону вокального шоу "Голос. Діти" Данелія Тулешова взяла участь у конкурсі талантів "Americas Got Talent ".

У 2017 році тендітна дівчинка Данелія Тулешова вразила серця мільйонів телеглядачів своїм неймовірним талантом. Вона стала переможницею четвертого сезону “Голоси. Діти” і почала активно розвиватися в музичному напрямку, не дивлячись на свій досить юний вік.

Її наставником став тренер з шоу “Голос” Дмитро Монатік. Він до цих пір підтримує дівчинку і регулярно зідзвонюється з нею, щоб обговорити її успіхи і дати цінні поради. Співак став для Данелії справжнім ментором, який проходить разом з нею непростий шлях підкорення сцени.

Черговим успіхом 13-річної вокалістки стало визнання на американському шоу талантів, яке є аналогом програми “Україна має талант”. У мережу потрапило відео, де дівчинка на сцені західного конкурсу виконує пісню “Tears Of Gold” співачки Faouzia. В результаті Данелія отримала чотири заповітні “так” від суддів.

Після виступу зал аплодував маленькій вокалістці стоячи. Всього за кілька днів відео її виконання набрало в мережі YouTube більше мільйона переглядів.

Прокоментував успіх своєї підопічної і Монатік. За його словами, він завжди знав, що Данелія буде завойовувати весь світ, і зараз вона це доводить. Артист ще не встиг обговорити з дівчинкою її виступ, але впевнено заявив, що дуже пишається нею. За її успіхами стежить вся його сім’я.

Зараз Данелія Тулешова готується до наступних етапів конкурсу.