Юрій Горбунов та Олександр Педан вирішили змінити сферу діяльності: керуватимуть транспортом

Відомі українські телеведучі успішно склали іспит з управління яхтою.

Юрій Горбунов та Олександр Педан вирішили освоїти новий рід діяльності — водіння яхти. При чому до цього хобі телеведучі вирішили підійти усвідомлено і серйозно і тепер проходять навчання для отримання прав на водіння водним транспортом.

У своїх особистих блогах вони вирішили поділитися емоціями після першого етапу — теоретичного іспиту з безпеки, техніки та управління яхтою. Як зізнався Юрій, вони дуже переживали перед здачею, прям як у студентські роки.

Процедура здачі була схожа на університетський іспит — в кабінеті сиділа комісія з кількох людей, а ведучі по черзі тягнули свої білети і відповідали на них. Олександр Педан також поділився своїми емоціями. За його словами, він давно так не нервував і не відчував схожих емоцій.

Зірки українського телебачення поділилися, що у них було навчання, яке складалося з 12 теоретичних занять, на яких вони вивчали ази яхтингу.

Попереду у них практична частина іспиту — все, як у автошколах, тільки на воді. Олександр і Юрій розповіли, що будуть тепер старанно готуватися до другого етапу отримання прав на управління водним транспортом. Теорію, до речі, обидва здали на відмінно.