Кохана людина Світлани Лободи: що відомо про роман співачки з солістом Rammstein Тіллем Ліндеманном

Шанувальники музикантів давно підозрюють про роман Світлани Лободи і Тілля Ліндеманна. Хоча самі артисти не коментують своїх відносин, деякі факти незаперечні.

Про роман Світлани Лободи і соліста групи Rammstein чутки ходять вже кілька років. Більш того, Тіллю Ліндеманну приписують батьківство молодшої дочки співачки Тільди. Самі музиканти мовчать про роман, проте все ж історія їхніх відносин наповнена різними загадками і питаннями, відповіді на які намагаються знайти справжні фанати.

Тілль і Світлана познайомилися в 2017 році на міжнародному музичному фестивалі “Жара” в Баку. За словами очевидців, артисти швидко знайшли спільну мову, а сама Лобода тоді розмістила у своєму фотоблозі спільне фото з Ліндеманном і залишила неоднозначне підпис: “Любовь нечаянно нагрянет, когда ее совсем не ждешь”.

Светлана Лобода и Тилль Линдеманн в Баку
Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн в Баку

З того моменту фанати не сумніваються в романі співачки і соліста легендарного німецького рок-колективу. Хоча ні Лобода, ні Ліндеманн не афішують ніяких деталей, в їхніх соціальних мережах регулярно з’являються натяки на роман.

Наприклад, Тілль став першим, хто привітав співачку з отриманням Російської національної музичної премії, заснованої Михайлом Гуцерієвим. Тоді артистка також поділилася відео, на якому вона спілкувалася з Ліндеманном по Скайпу. Свою публікацію вона підписала: “Першим привітав ти. Сумую”.

Свій 37-ий день народження Лобода зустрічала в колі близьких і рідних людей. На фотографії серед запрошених гостей був помічений і соліст Rammstein, який сидів поруч з іменинницею.

В кінці 2019 року Ліндеманн і Лобода випустили спільну роботу — співачка стала головною героїнею нової відеороботи музиканта.

Фот
Фото з дня народження Лободи

У 2018 році Світлана народила молодшу дочку Тільду. Ім’я батька дівчинки співачка ретельно приховує, однак її прихильники вже не сумніваються, що щасливим татом є саме Тілль Ліндеманн.

Навіть ім’я дівчинки Тільда фанати вважають дівочим варіантом імені Тілль.

Светлана Лобода и дочка Тильда
Світлана Лобода і дочка Тільда

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.