Наречена депутата Розенко Христина Лебедь вирішила змінити професію і пройшла кастинг в поп-групу

Ведуча "Аферистів в мережах" Олена-Христина Лебідь в новому випуску свого шоу розкрила нову шахрайську схему.

Телеведуча Олена-Христина Лебідь, яка перебуває у відносинах з депутатом від партії “Європейська солідарність” Павлом Розенко, вже кілька років розкриває різні шахрайські схеми і виводить на чисту воду шахраїв в своїй програмі “Аферисти в мережах”.

Олена-Христина знаходить сумнівні оголошення на сайтах і в соціальних мережах в Інтернеті і на власному досвіді перевіряє, де дійсно правдива пропозиція про співпрацю або знайомстві, а де — шахраї.

У новому випуску свого шоу ведуча разом зі знімальною групою розкрила нову схему злочинців. На сайті знайомств вона отримала повідомлення від якоїсь Лілії, яка представилася особистим секретарем відомого і впливового в шоу-бізнесі продюсера.

Далі дівчина запросила Лебідь на кастинг в новий музичний сольний проект, який збирається розкручувати псевдопродюсер.

“Напевно, мій вокал вразив їх через листування”, — жартівливо зазначила телеведуча. Далі названий секретар Лілія попросила взяти з собою на кастинг купальник, відзначивши, що проходити прослуховування потрібно саме в такому вигляді.

Кадр из передачи "Аферисты в сетях"
Кадр з передачі “Аферисти в мережах”

Кастинг проходив на приватній студії, яка більше нагадувала заміський приватний будинок. Олена-Христина приїхала в призначене місце разом зі знімальною групою, яка чекала за територією і спостерігала все через приховані камери, які непомітно розмістили Лебідь в кімнаті.

Музичним “продюсером” виявився чоловік років п’ятдесяти. У приміщенні, де проходило прослуховування, не було ніякої техніки, а на столі стояла пляшка шампанського і шоколад.

Чоловік попросив телеведучу станцювати і заспівати йому в купальнику. Поки Олена-Христина виконувала всі побажання афериста, команда програми розшукувала справжніх власників будинку. Як виявилося, псевдопродюсер просто доглядав на житлом — ні він, ні власники не мали ніякого відношення до сфери шоу-бізнесу.

Кадр из передачи "Аферисты в сетях"
Кадр з передачі “Аферисти в мережах”

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?