Голос країни виявився в центрі сепаратистських скандалу

Популярне українське шоу «Голос країни», яке транслюють на 1+1, звинуватили у сепаратизмі.

Скандал розгорівся навколо грузинської  вокалістки.  Дівчину представили, як учасницю із Абхазії – територія Грузії, яка нині є невизнаною республікою. На цей інцидент звернув увагу на своїй сторінці в  Facebook  журналіст Олександр Войт.

«Немає слів… Якби в Грузії був «Голос» і представили якусь співачку з «ДНР». Яка б в Україні була реакція?», – йдеться у дописі.

Учасниця з Грузії
Учасниця з Грузії

Представники каналу відреагували на ситуацію.  В їх офіційній заяві йдеться про те, що проблема виникла через неуважність

Ще один журналіст Андрій Глухенький поширив на своєму акаунті таку публікацію: «Цікаво, як скоро такими темпами «Голос країни» (Voice of the Country) почне тикати ганчірки «ДНР/ЛНР» у прямому ефірі і подавати окуповані Кремлем території України, як «країни», із якої прибув учасник?».

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Найкрасивіші жінки за версією журналу Maxim

Нагадаємо, мама Насті Каменських розповіла, якими стравами балує доньку і зятя. Що їсть Настя Каменських, коли ніхто не бачить.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.