Дружина Комарова Олександра Кучеренко порадила що подивитися в Україні

Поки Дмитро Комаров подорожує і відкриває незвідані місця світу, дружина продовжує його діяльність, і розповідає що подивитися в Україні.

Днями “Міс Україна 2016 ” і, за сумісництвом, дружина знаменитого мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко з’їздила в справжню перлину Херсонської області. У своєму акаунті в Інстаграм знаменитість поділилася власною підбіркою місць, які варто відвідати кожному. Ці поради як ніколи актуальні в карантин, адже за кордон поки летіти проблематично.

“Україна навиворіт” з Олександрою Кучеренко

Кучеренко поїхала в Херсонську область з прес-туром. Ця поїздка відбулася без чоловіка. Пізніше Кучеренко дала інтерв’ю, де розповіла шанувальникам про свої враження і поради з приводу того, чи варто їхати.

Дружина Комарова Олександра Кучеренко розповіла чому варто подорожувати по Україні

Перше, на чому зробила акцент ведуча і модель – українська пустеля.

“Олешківські піски – найбільший піщаний масив у Європі – мають характер і харизму справжньої пустелі. Пісок днем нагрівається до 75 градусів, а вночі стає холодним. Ми приїхали туди о 7 ранку, і я була здивована, як сильно змінювалася температура з кожною годиною “, – захоплюється телезірка. Олександра також зробила акцент на тому, що ця українська пустеля несе особливу енергетику, і в ній обов’язково потрібно побувати.

Дружина Комарова Олександра Кучеренко показала в Інстаграм свої подорожі по Україні

Також позитивне враження справив ледь не найбільший степовий заповідник у Європі “Асканія-Нова ” – найпопулярніший заповідник такого типу в Україні, який входить в різні європейські рейтинги.

Кучеренко також радить українцям і гостям відвідати стародавнє виноробне господарство і косу-острів Джарилгач, який ще називають українськими Мальдивами. Не дивно, адже там кристально-чиста вода, білий гарячий пісок – просто ідеальне місце для відпочинку і релаксу. Особливо підійде для тих, хто збирався цього літа на острови або спекотний курорт, але зі зрозумілих причин не зможе виїхати з країни.

“Тільки в одній Херсонській області зібрано стільки унікальних місць! Що вже говорити про території всієї нашої країни “, – захопилася Міс Україна 2016.

Вона також нагадала всім, що такі історичні та природні чудеса потрібно берегти від пожеж, сміття, вандалізму. Щоб ці локації залишалися комфортними і відкритими для туристів, важливо бути свідомими громадянами.

З журналістами Кучеренко поділилася, що з цього прес-туру привезла чоловікові сувенір – пляшку вина.

“У нас стільки природних і історичних чудес, які потрібно цінувати, берегти, і що головне – розвивати, щоб вони стали туристичними – відкритими і комфортними для всіх людей “, – додала телеведуча.

До слова, це винне господарство – одна з яскравих сторінок в історії виноробства України. Зараз в цьому господарстві є величезні льохи з різними напоями, серед яких безліч колекційних і рідкісних. Деякі датуються 1950 роками.