Померлі актори серіалу “Свати”: пам’ятаємо, любимо і цінуємо

Серіал "Свати" став одним з найвідоміших для російськомовних країн. Мільйони шанувальників із захопленням переглядають його і чекають нового сезону.

Валюха, Ольга Миколаївна, Іван Будько і Юра Ковальов – улюбленці публіки, культові герої і кумири мільйонів. Однак є ті герої, з ким шанувальники вже не зустрінуться і не візьмуть автограф. У цьому році планується випуск нового сьомого сезону. В честь цього згадуємо героїв серіалу “Свати”, які покинули цей світ.

Володимир Турчинський

Володимир Турчинський

Більше відомий як “Динаміт”. З’явився в епізодичній ролі в самому початку – перший сезон. Той самий бізнесмен, який купив маленькій Жені люльку миру в торговому центрі, коли продавець відмовилася її продавати дитині. Завдяки трубці світу Женєчка сподівалася примирити бабусь і дідусів.

Не стало Турчинського в 2009 році. Причина – проблеми з серцем. “Динаміту” було всього 46.

Анатолій Борчук

Анатолій Борчук (у білій футболці)

Сват Мітяя, який приїхав до нього на весілля. У той час ще Митяй і Будько помінялися будинками, тому що Мітяю було соромно приймати гостей.

Борчуков не стало 5 років тому.

Галина Опанасенко

Галина Опанасенко

Вона зіграла роль Микитівни в 6 сезоні. У неї була коза, яка, на думку Івана Будько та Мітяя, могла передбачати результати матчів.

Володимир Зельдін та Ольга Аросєва

Володимир Зельдін та Ольга Аросєва

Батьки Ольги Миколаївни Ковальової. У 2013 році Аросєва померла на 87 році життя, а трьома роками пізніше – на 101 році помер Володимир Зельдін.

Олег Треповський

Олег Треповський

Цей актор в серіалі “Свати” також з’явився в епізодичній ролі – грав директора хлібозаводу, на якому працювали Валя і Іван Будько.

Дуже шкода, що улюблені герої йдуть. Бажаємо іншим акторам міцного здоров’я, терпіння і творчого натхнення для роботи над новими сезонами улюбленого серіалу.