Як сьогодні виглядають діти з “Моєї прекрасної прекрасної няні”: Віка їм більше не потрібна

З моменту виходу першої серії серіалу пройшло вже більше 16 років. Діти, які зіграли дітей продюсера Шаталіна, подорослішали і стали абсолютно несхожими на звичних глядачеві Машу, Дениса і Ксюшу.

Серіал “Моя прекрасна няня” став одним з фаворитів для телеглядачів нульових. Втім, його і сьогодні люблять і переглядають тисячі фанатів історії про звичайну няню, яка змогла підкорити і закохати в себе багатого і успішного продюсера.

Не малу роль у створенні “Моєї прекрасної няні” зіграли і діти продюсера Шаталіна. Хуліган-задирака, розумниця-відмінниця і маленька дівчинка зі своїми дитячими страхами — так можна коротко охарактеризувати Дениса, Машу і Ксюшу, яких зіграли Павло Сердюк, Катерина Дубакіна та Ірина Андрєєва.

Катерина Дубакіна

Екатерина Дубакина: в сериале и сейчас
Катерина Дубакіна: в серіалі і зараз

Катерині Дубакіній, яка зіграла старшу дочку продюсера Шаталіна Машу, зараз тридцять років. Її героїня запам’яталася телеглядачам як відмінниця, у якої були типові проблеми для дівчаток-підлітків — полюбити себе і знайти хлопця.

Про особисте життя дівчини нічого не відомо — в її соціальних мережах немає фотографій з коханими, не говорить про них Катерина і в нечисленних інтерв’ю. Всю себе актриса зараз віддає роботі — вона знімається в кіно і працює в театрі.

Також Дубакіна є режисером декількох спектаклів і благодійної вистави “Особливі люди”.

Павло Сердюк

Павел Сердюк: в сериале и сейчас
Павло Сердюк: в серіалі і зараз

Дениска, єдиний екранний син Максима Шаталіна, був одним з улюблених персонажів шанувальників “Моєї прекрасної няні”. Він завжди жартував, трохи хуліганив і трохи капостив — був справжньою невгамовною дитиною.

З цією роллю прекрасно впорався актор Павло Сердюк, якому в цьому році виповнилося тридцять років. Він встиг одружитися і розлучитися. Його обраницею стала солістка групи “Ранетки” Аня Руднєва, з якою Павло познайомився на зйомках однойменного серіалу.

Пара прожила разом кілька років, у них народилася дочка. За словами Сердюка, розлучення перетворився для нього у справжній стрес, через який він навіть почав втрачати волосся. Зараз Павло рідко бачиться зі своєю донькою.

Крім того, ще під час зйомок “Няні” Сердюк вступив до ДІТМС (ГИТИС) і зараз намагається далі розвиватися в акторській сфері.

Ірина Андрєєва

Ирина Андреева в сериале и сейчас
Ірина Андрєєва в серіалі і зараз

Ірина Андрєєва зіграла молодшу дочку продюсера Шаталіна Ксюшу. Зараз дівчині 26 років. Після зйомок в серіалі вона перебралася до Лондона, де закінчила факультет міжнародної політики.

Пріоритетом в житті Ірини є навчання, дівчина багато читає і подорожує. “Моя прекрасна няня” стала єдиною роботою Андрєєвої на телебаченні, в подальшому вона прийняла для себе рішення не пов’язувати своє життя зі сферою кіно.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.