Все життя молила про дитину: Світлана Пермякова народила після 40 від 19-річного хлопця

Вона — зірка серіали «Інтерни», улюблена всіма Любочка, учасниця КВН і діджей. Але ось сімейне щастя Світлана Пермякова пізнала тільки в 40 років, народивши свою єдину доньку. Як воно, бути матір'ю в зрілому віці, ми розповімо в цьому матеріалі.

Світлана вперше з’явилася на телеекрані в гумористичній передачі «КВН» і з тих пір шоу-бізнес її просто поглинув. Вона виконувала ролі веселих товстушок-оптимісток, такою і намагалася бути в житті, і в інтерв’ю в питаннях про головного чоловіка життя – жартувала.

Але 8 років тому інтернет сколихнула новина: 40-ка річна Світлана вагітна. Та ще й від кого! Від зовсім молоденького, 19-ти річного менеджера Максима.

Коли, після появи дитини на світ журналісти завалили актрису питаннями про роман зі своїм, на той момент, вже директором, Світлана відповіла, що народжувати можна не тільки по любові, а ще й по дружбі.
Доньку назвала Варварою. Зовні дівчинка – копія зоряної матері.

Светлана Пермякова с дочкой и ее отцом
Світлана Пермякова з донькою і її батьком

Про дитину Пермякова відгукується з особливою теплотою, хоч і знаходить, що у Варі характер – не з найлегших. Але, тим не менше, дівчинку Світлана віддала в дитячий садок, а так само на додаткові заняття, як танці і малювання.
З приводу виховання Пермякова каже, що Максим, батько дитини, бере активну участь. Вони разом вибирають «гуртки» дочки і радяться щодо її освіти.

Але рідний батько проживає окремо від сім’ї.

Нелегко давався знімальний процес Світлані, коли донька була зовсім маленькою. У «Інтернах» Пермякова грала, коли дитині було всього 10 місяців. Актриса зізнається, що зараз їй вже легше, але все одно вона пожертвує будь-якою прем’єрою і будь-якою вечіркою заради того, що б провести час з донькою.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.