Муценіеце закрутила Роман з Пореченковим: всі подробиці

Днями розлучена Агата Муценіеце опублікувала підозрілий знімок зі своїм колегою по цеху Михайлом Пореченковим. Користувачі мережі відразу запідозрили - у них роман.

Шанувальники зраділи таким новин, оскільки нарешті дочекалися для свого кумира Агати справжнього чоловіка поруч. Однак сама актриса і її колега поки офіційно не заявили про те, разом вони. Фанати пильно стежать за Інстаграм-акаунтами знаменитостей, але інформації вони там не давали.

Агата і Пореченков: що відомо про їхній роман?

Агата Муценіеце недавно пережила розлучення з Павлом, і зараз залишилася одна з двома дітьми. Михайло Пореченков зараз знаходиться в другому офіційному шлюбі. Зараз у Міші троє синів, дві дочки і онука. Шанувальники вірять – кидати дружину заради жінки на боці Пореченков не буде. А ось Агата зараз якраз потребує підтримки і міцного чоловічого плеча. Поки фактів про їхні стосунки практично не було. Єдине, що не дає спокою – знімок, на якому Миша і Агата ніжно тримаються за руки.

Можливо, це крок в нове життя, стверджують коментатори.

Нагадаємо, Агата під час карантину виклала в мережу відео, де вона в сльозах скаржиться на те, що Прилучний піднімав на неї руку, напився, виганяв їх з дітьми з дому на вулицю під час епідемії. Дійшло до того, що Павло викинув телефон дружини в вікно, і виходити в Інстаграм їй довелося з телефону мами.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.