“Бульдога ” більше немає: Харламов залишився без фірми через несплату податків

Розлучення - не єдина погана новина для Харламова за останній час. Тепер податкова закрила фірму, співзасновником якої він є.

Про такі неприємності в житті і бізнесі шоумена Гаріка Харламова повідомила Федеральна податкова служба. Причин примусового закриття компанії мінімум дві. Перша – невиплата або несвоєчасна сплата податків. Друга – офіс компанії “Бульдог ” фактично не перебуває на тому місці, де зареєстрований. Тому у податковій виникли сумніви в надійності цієї фірми, і за очевидні порушення її вирішили закрити.

Федеральна податкова служба Росії закрила компанію коміка Гарика Харламова через борги

Федеральна податкова служба Росії закрила компанію коміка Гарика Харламова через борги

Як повідомляють в пресі, на момент закриття компанії Харламова, у нього все ще залишаються борги по податках, які він, судячи з усього, виплачувати поки не збирається.

Додамо, всього місяць тому популярний російський гуморист і його дружина актриса Христина Асмус оголосили, що вирішили розлучитися. Як вони заявили публіці – просто втомилися один від одного, і вирішили розійтися. Запевнили – залишилися в приятельських стосунках, і ні у кого немає образи. Єдина дочка пари залишилася з мамою. Гарику вже встигли приписати роман з Яною Кошкіною.