«Міс Україна Всесвіт» Анна Андрес вийшла заміж за француза

Володарка титулу «Міс Україна Всесвіт 2014» Анна Андрес вийшла заміж за французького мільйонера. Церемонія одруження проходила в Каннах.

Фото зі свята дівчина опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм, де і поділилася всіма подробицями цього знаменного дня. Анна зізналася, що весілля мало бути раніше – в травні. Молодята готувалися до цього знаменного дня більше півроку, але через пандемію коронавируса весілля довелося перенести. За словами дівчини, хоч спочатку вони з чоловіком планували пишне весілля їм довелося відзначати свято в тісному сімейному колі. Пара зареєструвала шлюб в мерії Канн, а саме торжество пройшло в 5-зірковому готелі на Лазурному березі.

Чоловік Анни підприємець і мільйонер

Обранцем української красуні став французький мільйонер Давид Барокас. Відомо, що чоловік займається ресторанно-готельним бізнесом і нерухомістю. Анна часто радувала своїх підписників в Інстаграм, виставляючи романтичні фото з коханим. Пара часто подорожувала і навіть піднялася разом на гору Еверест.

Образ Андрес на власному весіллі був розкішним. Елегантне біле плаття для церемонії виготовив відомий будинок високої моди Gyunel Couture. Дівчина підібрала білі туфлі-човники і клатч від Jimmy Choo. Образ доповнив білий обруч і вишукані прикраси.