Зірки теж роблять “це “: Дорофєєва проїхалася в метро

Популярна українська співачка DoDo, і, за сумісництвом, солістка групи "Время и стекло " опублікувала в ТікТок нове відео.

Після заяви ДоДо і Позитиву про те, що група розходиться на сольні проекти, фанати стали пильніше стежити за зірками в Інстаграм. Днями Дорофєєва знайшла чим здивувати – показала відео, де вона заходить в метро. В описі до ролика коротко закликала підписатися на її аккаунт у соціальній мережі ТікТок.

“Маску одягни!”

У коментарях прихильники обрушилися на Надю з компліментами – ще раз нагадали дівчині про те, що у неї сліпуча фігура і запаморочливий зовнішній вигляд.

 

На відео Дорофєєва одягнена в короткий рожевий топ на вузьких бретельках, і рожевих штанях в тон. На плечі у неї такий же рожевий піджак оверсайз. Очевидно, це частина одного костюму. Завдяки відкритим рукам і топу в Дорофеєвої на тілі можна побачити татуювання.

У коментарях прихильники здивувалися тому, що Надя Дорофєєва спустилася в метро, і акцентували увагу на відсутності маски.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.