Топ 9 епатажних нарядів Кіркорова: “Мій гардероб – мої ліки”

Епатажний російський співак Філіп Кіркоров точно знає як здивувати публіку зовнішнім виглядом.

На його рахунку десятки яскравих і неповторних нарядів. Днями сам Кіркоров запропонував їх згадати, і поділився підбіркою найулюбленіших костюмів в Інстаграм.

“Мій гардероб – мої ліки, а на здоров’ї економити не можна “

 

Так Філіп Бедросович тонко натякнув, що його костюми – недешеве задоволення. Дійсно, він віддає за ці наряди не одну тисячу доларів, адже кожен з луків – розроблений і пошитий за індивідуальними мірками.

Судячи з підбору одягу, Кіркоров любить бути яскравим – на ньому яскраві стрази, великі камені, декоративні візерунки, квіти, нашивки і так далі.

У добірці можна побачити навіть такі наряди, де частина образу – диско куля на голові. Це було на одному з концертів в минулому році. Тоді Кіркоров влаштував справжнє светошоу.

Відзначимо, Філіп Кіркоров – яскравий представник російського шоу-бізнесу, творчий потенціал якого безмежний. «Король» поп-естради більше 30 років підкорює глядачів музичними хітами, відомими в Росії, країнах пострадянського простору, Америці і Європі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.