Зірка ревізора Філонова показала форми в басейні: пишногруда красуня

Ревізор салонів краси Олена Філонова, яка вже не перший рік працює на Новому каналі, засвітила свої шикарні форми в Інстаграм.

Жунка опублікувала знімок в купальнику, сонцезахисних окулярах. На фотографії Філонова дивиться вдалину через модні тоновані окуляри. У підписі Лена написала: “Якщо б я приїхала в Майамі, я б точно там була своя серед своїх”. У коментарях прихильники помітили, що у Олени Філонової дуже рівний і красивий загар. Також фанати не змогли пройти повз пишний бюст ведучої.

 

“Олена, яка ти позитивна, крута і одночасно ” проста “в хорошому сенсі слова “, “Ленка в цьому купальника ти просто вогонь”, “Леночка красуня не невимовна, захоплююся “, – пишуть шанувальники бьюті- телеведучої.

Про Олену Філонова

 

Ревізор салонів краси Олена Філонова вже два роки реалізовує себе в ролі телеведучої. Судячи з численної армії шанувальників в Інстаграм – робота Олени успішна і помітна. До цього вона брала участь в інших проектах Нового каналу: “Хто проти блондинок? “, “Я – герой “, “Співай якщо зможеш “, “Піраньї “, “Зроби мені смішно ” та інші. Олена незаміжня, свого сімейного стану не приховує. Експерти ТВ і телешоу відзначають – глядачам полюбився саме образ променистої простушки, який Філонова показує на екрані.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.