«10 кілограмів заважали мені жити»: Івлеева розповіла як схудла

Популярна російська телеведуча, блогерша і екс-ведуча шоу "Орел і Решка " розповіла, що не завжди була такою стрункою.

Івлеева розповіла, що на початку її медійної кар’єри вона важила приблизно на десять кілограм більше. Однак вирішила схуднути. На дієтах сиділа не тому що були якісь стандарти, або прагнула комусь щось довести, а тому що ці зайві кг заважали їй жити.

Настя Івлеева
Настя Івлеева

“Листя салату, тунець, помідор, кукурузочка. І все! Хрумкаємо – худнемо “

Так Настя Івлеева коротко описала свою дієту. Дівчина пояснила, що спочатку намагалася взагалі не їсти за 3-4 години до сну. Більш того, намагалася харчуватися овочами, білковими, клітковиною. Також багато часу витрачала на тренування в залі і вдома.

Настя Івлеева
Настя Івлеева

Правда зараз, через щільний робочий графік може приїхати додому о пів на першу ночі, і поїсти пюре з котлетою. Настя уточнює – їй можна так робити, оскільки вона вже досягла своєї ідеальної ваги, і може собі це дозволити. А тим, хто зараз тільки на початку шляху, слід уважно і строго дотримуватися обмежень.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.