Моїсеєв, МакSим, Заворотнюк та інші знаменитості, чию кар’єру загубила серйозна хвороба

Якими б багатими і успішними не були знаменитості, вони, як і звичайні люди, не застраховані від серйозних захворювань. Сьогодні ми розповімо про зірок, які пішли зі сцени через хворобу, будучи на піку популярності.

Борис Моїсеєв

Борис Моїсеєв
Борис Моїсеєв

Борис Моїсеєв до 2010 року активно займався сольною кар’єрою і не пропускав жодного світського західу до одного страшного випадку. Співак пережив ішемічний інсульт. Через крововиливи в мозок у Бориса паралізувало частину обличчя. Моїсеєв довго лікувався і повністю закинув роботу на сцені. Зараз у артиста не працюють деякі м’язи обличчя і утруднена мова.

МакSим

МакSим до і після трагедії
МакSим до і після трагедії

Співачка МакSим ще кілька років тому була на піку популярності. У минулому році співачка потрапила в серйозну автомобільну аварію, після якої перенесла кілька операцій і пару місяців реабілітації. Через деякий час МакSим з’явилася на сцені, але дівчину було не впізнати. Співачка виглядала дуже втомленою, на набряклому особі були шрами. Шанувальники артистки запідозрили, що дівчині можливо зробили не одну пластичну операцію після аварії. Співачка кілька разів з’явилась на сцені і незабаром зробила офіційну заяву, що на невизначений час йде у відпустку за станом здоров’я.

Анастасія Заворотнюк

Анастасія Заворотнюк

Відома актриса Анастасія Заворотнюк вже близько року бореться зі страшною недугою – раком головного мозку. Довгий час близькі артистки не давали жодних коментарів з приводу самопочуття Анастасії, що послужило приводом для поширення чуток. Відомо, що зараз Заворотнюк йде на поправку і можливо скоро особисто дасть інтерв’ю і розповість про своє здоров’я.

Жанна Фріске

Жанна Фріске
Жанна Фріске

Співачка і телеведуча Жанна Фріске захворіла на рак головного мозку незабаром після народження сина в 2013 році. Співачка 2 роки боролася з хворобою, на її лікування збирала гроші вся країна. Але Жанна не зуміла подолати онкологію. У 2015 році стало відомо про її смерть.

 

Схожі статті

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.