Знаменитості, які були на піку популярності і кудись пропали: Алсу, Гребенщиков, Савічева та інші

У кожного з нас є улюблені артисти і виконавці, творчість яких радує і надихає.

Але вони з часом зникають зі сцени і з обкладинок глянцевих журналів. Що зараз відбувається в їхньому житті?

Ірина Понаровська

Ірина Понаровська

Останній сольний концерт Понаровська дала в Санкт-Петербурзі шість років тому. З тих пір на сцені її побачити більше не можна. Вона змінила рід своєї діяльності, відкрила імідж-агентство і Будинок моди.

Михайло Гребенщиков

Михайло Гребенщиков

В даний час неординарний фіналіст першої «Фабрики зірок» працює в міністерстві культури Російської Федерації, а також в Майстерні естрадного мистецтва для дітей і юнацтва А. Б. Пугачової на посаді музичного продюсера. Він продовжує писати і записувати пісні, правда, вже не настільки популярні.

Андрій Губін

Андрій Губін

Постійна перевтома і стреси привели до того, що з 2004 року співак страждає через захворювання нервової системи, постійно відчуваючи біль. Останню пісню Губін записав в 2009 році і з тих пір не з’являвся на сцені, не спілкується з друзями і веде усамітнений спосіб життя.

Алсу

Алсу

Спокійна і чарівна Алсу, повне ім’я Раліфа Сафіна, яка почала свою сольну кар’єру вже в 15 років, завоювала за короткий час шалену популярність, вийшла заміж в 23 роки за банкіра Абрамова. З тих пір співачка весь свій час приділяє родині, в якій ростуть дві доньки і син. Для творчості часу майже не залишилося, хоча іноді Алсу радує шанувальників рідкісними кліпами.

Юлія Савічева

Юлія Савічева

Останнім часом Юлю не було видно, але як виявилося причина цього була радісною – Савічева відправилася в довгоочікуваний декретну відпустку і в липні 2017 народила дочку Анну. На початку квітня Юля разом з іншими зірками взяла участь у показі, речі для якого створили юні дизайнери віком до 17 років. Співачка сповнена творчих планів і недавно представила глядачам кілька нових пісень.