Термінова новина: Анастасії Заворотнюк немає в Росії, її чоловік Павло Чернишов вилетів в Нью-Йорк, де актриса проходить експериментальне лікування

Таємниця, куди пропала Анастасія Заворотнюк, розкрита. Вона продовжує лікування, але скоро буде вдома.

Те, що у Анастасії Заворотнюк виявили пухлину мозку 4 стадії, стало відомо в кінці минулого року, але як потім виявилося, діагноз їй поставили за півроку до того в Німеччині.

Звідти вона повернулася в Росію восени, де продовжила лікування в Європейському медичному центрі, які працює по протоколах німецьких клінік. Анастасія і її сім’я намагалися максимально приховати всю інформацію, не давали інтерв’ю і не показували фото.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Ті рідкісні очевидці, хто актрису бачив в цей період, розповіли, що вона сильно набрала вагу і втратила все волосся.

На початку літа з’явилося повідомлення, що актрисі стало краще і її виписують з лікарні. Папарацці масово кинулися до заміського будинку Заворотнюк і Чернишова в селищі Крекшино, але там ніхто так і не з’явився.

Будинок Заворотнюк в Крекшіно
Будинок Заворотнюк в Крекшіно

Потім хтось із родичів ніби ненароком проговорився, що хвора відновлюється після хімії в одному з реабілітаційних центрів під Москвою. Але і там її теж виявлено не було. І ось тепер, зіставивши деякі факти, журналісти прийшли до висновку – Заворотнюк вже майже 2 місяці в США, там вона проходить нове експериментальне лікування.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Клініку, яка її прийняла, знайшла дочка Анна. Деякі російські зірки також взяли участь в організації цього лікування. Витрати частково взяв на себе якийсь фонд, частково сім’я, друзі і колеги Анастасії. Петро Ченишев за цей час кілька разів літав в Нью-Йорк провідати дружину.

А в кінці минулого тижня в той самий будинок в Крекшіно була запрошена велика бригада клінінгової компанії, яка зробила генеральне прибирання особняка з миттям вікон і т.п.

Є версія, що на днях Заворотнюк повернеться додому. Але ніяких відомостей про її стан наразі немає.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.