Актор Федір Добронравов розкрив майбутнє серіалу «Свати»

Сьомий сезон серіалу Свати - одна з найбільш очікуваних прем'єр 2021 року.

Зараз користувачі активно обговорюють всі подробиці, які з офіційних або неофіційних джерел спливають на публіку.

"Іван Будько" поділився інсайдерською інформацією про новий сезон Сватів
“Іван Будько” поділився інсайдерською інформацією про новий сезон Сватів

Наприклад, головний актор Федір Добронравов, який грає в ситкомі одного з сватів Івана Будько поділився, що акторський склад на останній сезон залишається незмінним. Не буде тільки померлих акторів Володимира Зельдина і Ольги Аросєвої.

“Іван Будько ” поділився інсайдерською інформацією про новий сезон Сватів

Як відомо, сценаристам довелося трохи коригувати сценарій, адже в останньому сезоні в кадрі повинні були з’явиться Ольга Аросєва і Володимир Зельдін, які зіграли батьків Ольги Миколаївни Ковальової. Однак їх епізоди прибрали з картини і переписали деякі уривки, оскільки акторів не стало. Члени знімальної групи вважають їх відхід з життя великою втратою для вітчизняного кінематографа і для серіалу в тому числі.

Добронравов зазначив, що зараз зйомки тривають, незважаючи на всі обставини, які перешкоджають. Імовірно, уже навесні 2021 року глядачі і фанати серіалу зможуть побачити улюблених акторів на телеекранах.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.