Ганьба – друге ім’я. Топ курйозних ситуацій з зірками – сміятися будуть всі

У кожної людини в житті трапляються ситуації, які потім не хочеться згадувати і комусь про них розповідати.

Зіркам з цим ще складніше – якщо вони десь проштрафилися, то їх невдачі обговорять всі шанувальники і ЗМІ. Ми зробили для вас добірку фейлов від знаменитостей – тут ви точно знайдете над чим посміятися.

Меган Маркл пройшлася по червоній доріжці в сукні з биркою

Меган Маркл пройшлася по червоній доріжці в сукні з биркою

Цю подію обговорили не тільки в Англії, але і по всьому світу. Та й взагалі, казуси, що стосуються сім’ї Королеви – предмет для гострого обговорення. А тут ще й герцогиня, яка вийшла до журналістів в платті з цінником.

У США Світлану Лободу переплутали з Бейонсе

У Каліфорнії на митниці з Лободою попросили сфотографуватися, прийнявши її за Бейонсе

Великі губи, апетитні форми і об’ємні кучеряві локони – ось що об’єднує “нашу” Лободу з “їхньою” Бейонсе. На митниці колись переплутали Світлану, прийнявши її за іноземну виконавицю. Ситуацією вона поділилася в своєму Інстаграм.

“Я можу сфотографуватися з вами, будь ласка? Ви Бейонсе? ” – запитав у мене хлопчик сьогодні. На жаль, ні”, – описала візит до Каліфорнії українка.

Мадонна засвітила накладні сідниці

Мадонна засвітила накладні сідниці

Мадонні вже за 60, але вона не втрачає форми? Форму вона втрачає, тільки вдало компенсує це поролоном – так накладки на сідниці уважні шанувальники розгледіли у неї на одному з концертів, коли співачка вийшла в ультра-коротких шортах.

Марічка Падалко втратила зуб під час ефіру

У ведучої випав зуб, вона взяла його в руку і продовжила вести новини

А ця історія ще недавно створила галас у багатьох ЗМІ – і не тільки в Україні. Прямо під час ефіру у ведучої відвалився шматок зуба. Вона прибрала його рукою, і як ні в чому не бувало продовжила вести програму.