Сиділа на кефірі: як кефірна дієта допомогла Яні Рудковській скинути вагу

Кефірна дієта допомогла Яні Рудковській швидко відновити свою фігуру після народження двох дітей. У чому полягає особливий рецепт Яни — читайте далі.

Продюсер і телеведуча Яна Рудковська в свої 45 років виглядає просто чудово. У своїх соціальних мережах Рудковська буквально в кожній публікації хвалиться стрункими ніжками і витонченою фігурою.

В одному з інтерв’ю світська левиця зізналася, що відновитися після двох вагітностей їй допомогла кефірна дієта, розроблена за власною рецептурою.

Яна Рудковська з Миколою Басковим

Як розповіла Рудковська, в день вона пила літр-півтора кефіру, хоча і давалося їй це досить непросто. Щоб урізноманітнити свій раціон, вона почала додавати в меню й інші продукти, почала з курячого бульйону.

Відомо, що легкий бульйон здатний не тільки швидко і надовго наситити організм, але і забезпечити його корисними речовинами.

Курячий бульйон насичує організм корисними речовинами

Дієта Яни Рудковської тривала п’ять днів:

У перший день продюсерка вживала тільки кефір в обсязі від одного до півтора літрів. Рудковська рекомендує пити знежирений продукт або з мінімальним відсотком жирності.

У другий — п’ємо кефір в тому ж обсязі. Якщо справлятися з голодом стало складніше, можна додати в напій різну зелень. Це додасть кефіру смак легкого літнього супу. Якщо і такий прийом не допоміг — на обід замініть кефір чашкою курячого бульйону з яйцем.

У третій день до кефіру додаємо улюблений фруктовий питний йогурт.

Четвертий день — продовжуємо вживати кефір і питний йогурт, розбавляємо раціон звичайним йогуртом, смак вибираємо за бажанням.

В заключний п’ятий день всі продукти, які вживалися до цього, — кефір, йогурт, бульйон — поділяємо на три прийоми їжі. Так, наприклад, на сніданок можна випити кефір, на обід – приготувати курячий бульйон з яйцем і зеленню, а в якості легкої вечері випити або з’їсти йогурт.

Яна Рудковська на пляжі

Яна Рудковська зізналася, що виходила з дієти плавно, поступово включаючи в раціон каші та супи. Зараз вона дотримується правильного харчування, щоб залишатися у формі.

Не забувайте, що перед дієтою варто консультуватися з лікарем.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.