Євген Петросян показав, на що готовий заради молодої дружини: вік – не перешкода

Гуморист, який одружений на молодій Тетяні Брухуновой, намагається і сам омолодити себе. Для цього не боїться вдатися до спеціальних процедур.

Так, днями талановитий гуморист відправився в приватну клініку для того, щоб пройти кілька процедур по омолодженню. Також знаменитість перевірив свою розтяжку. У Інстаграм в жартівливій формі написав: “Ось, розумієте, розтяжка. А цей агрегат, між іншим, наші придумали “.

Заради красуні-дружини готовий омолодитися будь-яким способом

Тетяна Брухунова – молода дружина гумориста, яка раніше була його помічницею. Шанувальники після звістки про весілля Тетяни та Євгена просто загубилися в подиві – як з такою величезною різницею у віці вони можуть бути разом? Але, як виявилося, Брухунова і її колишній начальник відмінно уживаються разом.

Після процедури по омолодженню найзнаменитіший комік Росії пішов у улюблене кафе, і замовив улюблений алкогольний коктейль для розслаблення.

 

Фоловери помітили, що Євген світиться від щастя. Це означає, що з дружиною він відчуває себе відмінно.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.