Ноги-лижі: Знаменитості, які носять величезний розмір взуття – Леся Никитюк, Оксана Федорова, Віра Брежнєва та інші

Крихітна туфелька колись зробила з Попелюшки королеву. А сьогодні і з великим розміром ноги можна стати зіркою.

Оксана Фьодорова

В "Міс Всесвіту" 41 розмір ноги
В “Міс Всесвіту” 41 розмір ноги

«Міс Всесвіт 2002» володіє не тільки яскравою зовнішністю, а й значним розміром ноги. При зрості 178 см дівчина носить 41 розмір взуття. Схоже, це не бентежить красуню, адже вона завжди була задоволена своїми параметрами. До того ж, Федорова вміє підбирати правильне взуття, яка візуально робить ногу більш витонченою.

Марія Шарапова

Для Шарапової проблема підібрати взуття
Для Шарапової проблема підібрати взуття

Знаменита тенісистка Марія Шарапова зізнається, що підібрати для неї взуття – дуже складне завдання. Це й не дивно, адже дівчина має 43-й розмір ноги. Варто відзначити, що зріст Шарапової – 188 см, тому її ступні виглядають досить гармонійно.

Леся Никитюк

У Лесі Никитюк не тільки довгі ноги, а й великі стопи
У Лесі Никитюк не тільки довгі ноги, а й великі стопи

Улюбленицю публіки, відому ведучу Лесю Никитюк не тільки хвалять, а й часто критикують її фото в соціальних мережах. Одного разу шанувальники запримітили  недолік Лесі – великі стопи. Втім, ведуча ніколи не вважала свій 41-й розмір проблемою.

Віра Брежнєва

У Брежнєвої знайшли "недолік"
У Брежнєвої знайшли “недолік”

Підписники в Інстаграм запримітили «ваду» в секс-символу Вітчизняний естради Віри Брежнєвої. Фоловери вирішили, що у співачки дуже великий розмір ноги. Дійсно, 40-й – трошки завеликий для зросту 170 см, але такий розмір ноги цілком влаштовує артистку.

Евеліна Бльоданс

У актриси 41 розмір ноги
У актриси 41 розмір ноги

Російська актриса Евеліна Бледанс в свої 51 рік виглядає відмінно. Евеліна впевнена, що некрасивих жінок немає, і потрібно цінувати те, що дано від природи. І 41-й розмір ноги при зрості 175 см зовсім не бентежить артистку.

Анастасія Волочкова

У балерини 41 розмір ноги
У балерини 41 розмір ноги

Скандальна балерина Анастасія Волочкова часто публікує відверті фотографії в своєму Інстаграмі. Звичайно, ноги балерини завжди на виду. Деякі коментатори назвали ноги Волочкової «слонячими», а її стопи – величезними. Анастасія має 41 розмір ноги, але судячи з її частих відвертих публікацій – балерину це не бентежить.

Схожі статті

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.