Копія мами: старша дочка Анни Седокової показала сестру Моніку, яка живе в Америці і не бачиться з мамою

Молодша дочка Анни Седокової зростає копією мами. Соціальна мережа TikTok стрімко набирає популярність, особливо серед підлітків і молодих людей. Ось і спадкоємиці співачки вирішили записати ролік для соцмережі.

Моніка живе в США зі своїм батьком і колишнім чоловіком співачки Максимом Чернявським, який отримав опіку над дитиною. Подружжя протягом декількох місяців боролися за право виховувати дочку.

Максим Чернявский с дочкой от Седоковой Моникой
Максим Чернявський з донькою від Седокової Монікою

Так, в червні минулого року батькам вдалося дійти згоди — вчитися і жити Моніка буде на території Америки, оскільки вона є громадянкою цієї країни, а мама може до неї приїжджати в гості.

Примітно, що Анна хоч і має право проводити канікули в компанії доньки, але зустрічі повинні проходити суворо за межами Росії, де Седокова зараз проводить більшу частину часу.

Але і це ще не всі обмеження — у зірки є заборона на публікацію фотографій Моніки в соцмережах. Саме тому з моменту скандалу між колишньою парою шанувальники не могли подивитися на те, як росте дівчинка. Однак ніхто не забороняв її сестрі Аліні ділитися кадрами з рідними.

Кадры из видео девочек в TikTok
Кадри з відео дівчаток у TikTok

Нарешті в мережі з’явилося відео, де доньки Анни танцюють на камеру. Шанувальники здивувалися тому, як доросла Моніка (їй уже 9) схожа на маму — справжня копія, тільки блондинка. Звичайно, застосовувати таке порівняння до дітей зірок люблять всі і завжди, але це той випадок, коли люди нітрохи не перебільшують.

Подросшие дети Седоковой — Гектор, Алина и Моника
Діти Седокової — Гектор, Аліна і Моніка

До речі, в цю поїздку в Америку Седокова взяла не тільки Аліну і Гектора, але і свого нареченого Яніса Тімму. Баскетболіст недавно зробив коханій пропозицію, на яку вона погодилася. Цілком ймовірно, що весілля відбудеться в Лос-Анджелесі, щоб Моніка теж могла на ньому побути.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.