Єфремова винесли з будівлі суду на ношах: актора забрала швидка через різке погіршення стану (Відео)

Сьогодні мало відбутися чергове судове засідання з приводу смертельного ДТП за участю артиста, але, найімовірніше, розгляд справи перенесуть. Справа в тому, що Єфремова винесли з будівлі суду прямо на носилках.

Актора відразу ж забрала швидка, вся справа в різкому погіршенні стану його здоров’я, також у Михайла порушена мова.

Telegram-канал Mash опублікував відео з місця події, де видно, що героя статті дійсно відвезли в лікарню.

Вчора в ЗМІ з’явилася новина про те, що Єфремова вхопив інсульт, причому не через майбутній суд, а через футбольний матч з його улюбленою командою. Чоловіка на підлозі знайшов його власний син. Звичайно, хлопець одразу ж викликав швидку, фельдшери якої довго приводили зіркового пацієнта до тями.

За словами адвоката Михайла Ельмана Пашаєва, через щоденні судові засідання його здоров’я сильно здало, що підтвердилося сьогодні. Поки що оточення актора не дає ніяких коментарів з цього приводу — цілком можливо, що близькі і самі не знають, чого очікувати. Однак відомо, що знаменитість зараз в реанімації.

Адвокат Ефремова Эльман Пашаев
Адвокат Єфремова Ельман Пашаєв

Нагадаємо, герой статті звинувачується в смертельній аварії на Садовому кільці, яка сталася 8 червня 2020-го. Тоді, будучи в нетверезому стані, Єфремов сів за кермо свого автомобіля, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і на повному ходу врізався автофургон Lada.

В результаті зіткнення водій фургона, 57-річний Сергій Захаров, помер наступного ранку через несумісні з життям травми. Сам артист отримав легкий переляк.

Актер Михаил Ефремов
Актор Михайло Єфремов

Після медичної експертизи з’ясувалося, що в крові Михайла був високий вміст алкоголю. З огляду на тяжкість події, спочатку йому загрожувало від 12 до 20 років в’язниці, проте суд може пом’якшити покарання до 7 років умовного терміну.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.