«Очі закрилися, обличчя опухло»: 49-річну Аніту Цой не впізнають після пластики

Ні для кого не секрет, що зірки, особливо жінки, часто звертаються до косметологів і хірургів з проханням усунути деякі вікові дефекти. Головне в цій справі - не перегнути палицю, адже можна зробити тільки гірше.

На жаль, Аніта Цой звернулася не до того майстра, і її риси обличчя істотно змінилися – очі буквально заплили і звузилися. А вилиці розпухли. Зараз знаменитість відходить від процедури і сподівається, що скоро її зовнішній вигляд нормалізується.

Уколи краси і чарівні ампули дають як короткочасний, так і тривалий результат. Однак важливо робити процедури поступово

 

Аніта, мабуть, трохи перегнула палицю, і зараз чекає часу, коли ефект почне йти.

Досвідчені косметологи нагадують, що до подібних процедур є цілий ряд протипоказань, які строго варто вивчити. Наприклад, не можна робити процедури занадто часто. Препарати слід підбирати виключно після того, як ви здасте аналізи, і підтвердиться, що у вас немає алергії на компоненти.

 

Також додамо, що тільки недавно Аніта Цой вилікувалася від коронавіруса. Тому невдала пластика може бути пов’язана з ослабленим імунітетом.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.