Стало відомо, з ким Ольга Фреймут вийде на паркет “Танців з зірками “

Склад учасників нового сезону "Танців з зірками " повністю укомплектований. Хто стане на паркет з ведучою Ольгою Фреймут, стало відомо сьогодні.

Улюблена ведуча багатьох українців і колишній ревізор Ольга Фреймут приєдналася до шоу «Танці з зірками» останньою – нарешті стало відомо ім’я її партнера в програмі. Що підтверджує участь відео з’явилося в профілі зірки в інстаграмі, де вона спочатку дала сторіз-відповідь на зоряний «челендж» від шоумена Арама Арзуманяна. Суть виклику, звичайно ж, в згоді виступати на шоу.

Ольга Фреймут

Шанувальники довго намагалися вгадати, в парі з ким буде підкорювати країну танцювальним талантом Ольга. І ось, буквально вчора стало відомо про другого танцюриста дуету з Фреймут.

Ним виявився Ілля Падзіна – молодий і перспективний хореограф, який заради участі в шоу навіть відмовився від роботи в Німеччині.

Іллья Падзіна

Його ім’я вже добре відоме в Європі і Америці, тому з таким партнером, за словами Ольги, їй «зовсім тривожно».

Новий сезон «Танців із зірками» в цілому обіцяє бути цікавим: до участі вже заявлений спокусливий улюбленець української естради Олег Винник і заводний Позитив, Мегапопулярні Alyona Alyona, а також давно відомі по країні і прекрасні Надія Мейхер, Санта Дімопулос, Слава Камінська. Це далеко не весь знаменитий склад, але заради приємного сюрпризу під час перегляду самого шоу розголошувати їх не будемо!