«Так часто я ніколи не думав про суїцид»: Борис Левін з «Інтернів» харчується простроченими продуктами

Дмитро Шаракоіс - російський актор, який прославився роллю Левіна в серіалі Інтерни. Однак акторська кар'єра не пішла вгору, і зараз у Дмитра-Бориса не найпростіші часи.

Як відомо, два роки тому Шаракоіс остаточно усвідомив – зараз йому не знайти гідну роботу в Росії. Він взяв всі свої гроші і поїхав підкорювати Лондон. Актор працював у закладах громадського харчування, в таксі і навіть на будівництві. Щоб якось підтримувати творчу діяльність, Дмитро завів Ютуб-блог, де розповідає про життя в Лондоні.

Дмитро Шаракоіс веде блог в Ютуб про життя в Лондоні для переселенців

Їсть майже прострочені продукти і живе на копійки: як змінилося життя одного з найпопулярніших героїв Інтернів

Сам Дмитро розповів у відеоролику, що купує продукти, у яких скоро закінчується термін придатності. Вони продаються в звичайному супермаркеті зі спеціальною наклейкою, і коштують, як правило, значно дешевше.

 

«І нічого страшного в цьому немає. І фрукти, і м’ясо, і хліб, і молочка з такою наклейкою стабільно живуть ще дня три. Використовуйте цей лайфхак для економії. Сендвічі з тунцем можна взяти за 5-10 пенсів (10 рублів). Серед фастфуду «Макдональдс» і «Бургер кінг» завжди були моїми фаворитами. За два фунта за спеціальним кодом-купону можна взяти п’ять бутербродів і картоплю. Соуси в Великобританії безкоштовні. Воду я п’ю з-під крана, вона тут питна – за два роки на здоров’ї це ніяк не позначилося », – ділиться Дмитро.

 

Всі охочі допомогти Дмитро Шаракоісу можуть подивитися відеоролики, взяти звідти реквізити і перевести частину коштів безпосередньо на його карту. Як уточнює сам Діма, грошей жертвують трохи, але це теж істотна надбавка до його зарплати.