Чоловіки, будьте мудріші. Слава Камінська опублікувала звернення до чоловіків

На такий крок її наштовхнув конфлікт між репером Серьогою і його колишньою дружиною

На своєму акаунті в Instagram співачка Слава Камінська зробила пост, в якому висловлює підтримку екс-дружині репера Серьоги Поліни. Жінка звинувачує колишнього чоловіка в тому, що він відібрав у неї дітей.

 "" Поліна – екс-дружина Сірьоги

У той же час, Слава звернулася до всіх чоловіків, попросивши у них при розставання думати, перш за все про дітей, а не про своє самолюбство.

«Чому чоловік, в якого ми закохуємося, і цей же чоловік після розлучення – це різні люди? Куди дівається весь трепет, турбота, любов? Повага до жінки, яке з дитинства прищеплюють батьки? Гортаю стрічку і здається, що чоловіків, які гідно закінчують відносини, залишилися одиниці. Моральне насильство, постійний тиск, погрози, розділ майна, викрадення дітей. Що вами рухає? », – написала учасниця групи« НеАнгели ».

Нагадаємо, що співачка недавно сама пережила розлучення з чоловіком Едгаром. Двоє спільних дітей живуть з нею, але вона не забороняє їм бачитися з батьком.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Свято не за горами: Олег Винник радить, що дарувати жінкам

Нагадуємо, що дружина Бабкіна розповіла про здоров’я сина.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.