Близька подруга Кіркорова проговорилася, кого його діти називають мамою: «Пора дізнатися правду»

37-річна діджей Катя Гусєва вже багато років не тільки працює з колишнім чоловіком Примадонни і королем естради Філіпом Бедросовичем, але і дружить з ним. А недавно близька подруга Кіркорова проговорилася та видала його сімейну таємницю.

Вчора відбулася презентація спільного кліпу репера Давида Манукяна, більш відомого як обранця Ольги Бузової, і Філіпа. Звичайно, на такій події було присутнє все близьке оточення виконавців, так що Катерина теж була в числі гостей. Якраз на тій вечірці під час спілкування з журналістами вона і проговорилася.

Катя Гусева недавно сменила имидж — из блондинки в брюнетку
Катя Гусєва нещодавно змінила імідж — з блондинки в брюнетку

Відносини з Кіркоровим у них хороші:

«Я знаю, що дуже подобаюся його дітям, хоча і не до кінця розумію, в якому ми з ним статусі», — сказала вона.

За словами діджея, іноді вони спілкуються як друзі, іноді на рівні «чоловік — жінка», а іноді Філіп ображається і не дуже її любить. Ось, наприклад, вона не змогла полетіти з Аллою-Вікторією, Мартіном та їх зірковим батьком на відпочинок в елітний готель на Криті, куди вони летіли приватним літаком. Кіркоров дуже засмутився:

«У мене був зайнятий концертами весь липень, так що робота завадила мені насолодитися відпусткою класу люкс з приватним басейном на набережній», — анітрохи не була скромною Гусєва.

Филипп часто отдыхает с Катей
Філіп часто відпочиває з Катею

З огляду на те, що у людей такого рівня є все, чого вони тільки можуть побажати, преса запитала у подруги Філіпа Бедросовича, чим вона балує його дочку і сина.

На 8-річчя Мартіна Катя порадувала його брендового футболкою і колекційною моделькою Ferrari. Аллу-Вікторію вона теж не залишила без уваги і подарувала іграшку-цуценя, хоча це були не її іменини.

Катя, Филипп и его дети
Катя, Філіп та його діти

Найцікавіше, що дітлахи називають героїню статтю мамою:

«Прийде час і Філліп розкриє таємницю, думаю. Я ж готова здати тест ДНК на спорідненість з дітьми Кіркорова. Мені здається, людям пора знати правду».

Поп-король поки ніяк не прокоментував слова його подруги, а може і не подруги зовсім.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.