facebook

Близька подруга Кіркорова проговорилася, кого його діти називають мамою: «Пора дізнатися правду»

37-річна діджей Катя Гусєва вже багато років не тільки працює з колишнім чоловіком Примадонни і королем естради Філіпом Бедросовичем, але і дружить з ним. А недавно близька подруга Кіркорова проговорилася та видала його сімейну таємницю.

Вчора відбулася презентація спільного кліпу репера Давида Манукяна, більш відомого як обранця Ольги Бузової, і Філіпа. Звичайно, на такій події було присутнє все близьке оточення виконавців, так що Катерина теж була в числі гостей. Якраз на тій вечірці під час спілкування з журналістами вона і проговорилася.

Катя Гусєва нещодавно змінила імідж — з блондинки в брюнетку

Відносини з Кіркоровим у них хороші:

«Я знаю, що дуже подобаюся його дітям, хоча і не до кінця розумію, в якому ми з ним статусі», — сказала вона.

За словами діджея, іноді вони спілкуються як друзі, іноді на рівні «чоловік — жінка», а іноді Філіп ображається і не дуже її любить. Ось, наприклад, вона не змогла полетіти з Аллою-Вікторією, Мартіном та їх зірковим батьком на відпочинок в елітний готель на Криті, куди вони летіли приватним літаком. Кіркоров дуже засмутився:

«У мене був зайнятий концертами весь липень, так що робота завадила мені насолодитися відпусткою класу люкс з приватним басейном на набережній», — анітрохи не була скромною Гусєва.

Філіп часто відпочиває з Катею

З огляду на те, що у людей такого рівня є все, чого вони тільки можуть побажати, преса запитала у подруги Філіпа Бедросовича, чим вона балує його дочку і сина.

На 8-річчя Мартіна Катя порадувала його брендового футболкою і колекційною моделькою Ferrari. Аллу-Вікторію вона теж не залишила без уваги і подарувала іграшку-цуценя, хоча це були не її іменини.

Катя, Філіп та його діти

Найцікавіше, що дітлахи називають героїню статтю мамою:

«Прийде час і Філліп розкриє таємницю, думаю. Я ж готова здати тест ДНК на спорідненість з дітьми Кіркорова. Мені здається, людям пора знати правду».

Поп-король поки ніяк не прокоментував слова його подруги, а може і не подруги зовсім.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.