Як зараз живе онкохвора Анастасія Заворотнюк: таємні пологи в 47, рак мозку, кома, виписка

Майже рік тому преса шокувала новинами про те, що виконавиця ролі всіма улюбленої няні Віки госпіталізована у важкому стані. Розповідаємо, як зараз живе онкохвора Заворотнюк.

Анастасія бореться з онкологією після народження дочки Міли в 47. Такий діагноз морально міг зламати зірку, але вона тримається молодцем і намагається протистояти хворобі.

Весілля з Петром Чернишовим і таємні пологи в 47

Перший шлюб актриси був невдалим — з Олафом Шварцкопфом вони прожили близько року. Вдруге Настя вийшла заміж за Дмитра Стрюкова, якому подарувала двох дітей — дочку Анну і сина Майкла.

Корективи в це заміжжя вніс службовий роман — зірка пішла від чоловіка до колеги по знімальному майданчику серіалу «Моя прекрасна няня» Сергію Жигунову.

Анастасія Заворотнюк і Сергій Жигунов на зйомках «Моєї прекрасної няні»

Ні в що більше їхні стосунки не вилилися, а вже незабаром після розставання з актором Заворотнюк стала дружиною фігуриста Петра Чернишова. Через 10 років спільного життя у них народилася дочка Міла. Виявилося, Анастасія таємно народила дитину в жовтні 2018-го, вдавшись до ЕКЗ. Їй тоді було 47 років.

Заворотнюк і Чернишов з донькою Мілою

Важка хвороба артистки

Перші чутки про проблеми зі здоров’ям героїні статті з’явилися в кінці минулого літа. Причому відразу ж стало відомо, що вона бореться з онкологією. Здогадки підтверджувало ще й те, що довгий час знаменитість не з’являлася на публіці.

Більш того, на останніх фото зі світського заходу на її шиї помітили шрам — такий залишається від біопсії. Це метод дослідження, при якому забирають клітини або тканини для діагностики хвороби. Найчастіше процедуру проводять онкохворим.

Шрам на шиї Насті від біопсії

Вже у вересні 2019-го Настя була в реанімації. В одній з клінік в Німеччині їй зробили трепанацію черепа (у актриси рак головного мозку), після чого вона повернулася в Росію для подальшого лікування.

Через місяць рідні зірки в перший і останній раз офіційно повідомили, що Заворотнюк дійсно тяжко хвора. Точний діагноз став відомий у травні 2020-го — артистка бореться з гліобластомою, вона ж забрала життя співачки Жанни Фріске.

У Анастасії такий же діагноз, як був і у Жанни Фріске

Нинішнє життя Анастасії

Зараз героїню статтю лікують експериментальною вакциною, спеціально виготовленою для неї. Один з лікарів повідомив, що онкологія внесла непоправні зміни в її зовнішність. За його словами, няня Віка виглядає приблизно так, як виглядала Фріске на каталці.

Жанна Фріске з Дмитром Шепелєвим під час хвороби

Останні відомі на сьогоднішній день новини — знаменита пацієнтка перебуває вдома в Крекшино, але її регулярно возять на процедури:

«Боротьба триває, у неї не зовсім зв’язна мова, інтелект не постраждав», — розповіла колишній реквізитор театру імені Чехова Світлана Веселова, яка працювала з Заворотнюк.