Дорослі сини Лукашенко – Віктор, Коля і Дмитро: де працюють, сім’ї, діти

В останні дні до сім'ї Лукашенка і до його діяльності прикуто дуже багато уваги. Протести в Білорусії і можливість проведення повторних виборів тільки додають інтерес.

Тому ми вирішили розповісти про те, як живе сім’я головного лідера сусідньої країни. Офіційно Олександр Лукашенко перебуває у шлюбі з Галиною Родіоновною. У них є троє синів, один з яких – Микола, – очевидно готується стати наступником батька.

Старший і середній сини – Віктор і Дмитро, мають різницю у віці в п’ять років. Обидва отримали однакову освіту з різницею в п’ять років, і вирушили служити батьківщині в прикордонних військах.

Відзначимо, що Віктор також мітить у владу Білорусі. Він довгий час очолював Національну безпеку Білорусі, а в 2019 році став віце-президентом білоруського Олімпійського комітету. До слова, він схожий з “бацьку” навіть зовні – у нього теж такі ж вуса.

Віктор Лукашенко
Віктор Лукашенко

Віктор ще й хокеїст, хобі – мотоцикли. Також Вітя зразковий сім’янин, у нього красуня-дружина і четверо дітей.

Син Дмитро менш популярний – більше схожий на маму Галину Родіонівну, що не дуже любить привертати до себе увагу, не рветься в політику або владу. У нього також є дружина і три чарівних дочки.

Дмитро Лукашенко (зліва)
Дмитро Лукашенко (зліва)

Молодший Микола поки тільки освоює свою нішу в житті, проте пліткарі вже подейкують – від нього варто очікувати чогось сильного, можливо, саме він прийме повноваження нового “бацьки “.

Коля Лукашенко
Коля Лукашенко

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.