Поліна Гагаріна після розлучення пішла по руках: співачка в міні побешкетувала з Цискарідзе на відпочинку

Відома російська співачка Поліна Гагаріна після розлучення пустилася в усі тяжкі. Нещодавно вона і зовсім показала, як побешкетувала з Миколою Цискарідзе прямо в ресторані.

Не так давно шанувальників шокувала новина про розставання Гагаріної та Ісхакова. Справа в тому, що їх пару вважали однією з найміцніших в російському шоу-бізнесі, проте, як це часто буває, в житті все виявилося не зовсім так. Зараз співачка не сумує та відпочиває в Турції.

Поліна Гагаріна і Дмитро Ісхаков
Поліна Гагаріна та Дмитро Ісхаков

Зірка довго ніяк не коментувала розлад в шлюбі, але навесні вона вперше підтвердила це. На питання журналістів про те, чому виконавиця не зробила цього раніше, вона відповіла наступне:

«Я ніколи не славилася піаром особистого життя. Я за те, щоб все залишалося в сім’ї».

Втім, довго сумувати Поліні не довелося — вона вирішила відвести душу і розслабитися за кордоном. Для відпустки знаменитість обрала турецький курорт Бодрум. Разом зі своєю подругою актрисою Оленою Разживіною Гагаріна вирушила в ресторан.

Полина Гагарина в ресторане с Аленой Разживиной
Поліна Гагаріна в ресторані з Оленою Разживіною

Для вечері співачка вибрала чорне міні плаття з пікантним вирізом, доповнивши образ сережками-кільцями і ланцюжком з кулоном у вигляді ключика. Варто відзначити, що вона постала без макіяжу, вирішивши похвалитися природною красою.

Пізніше до дівчат приєднався артист балету Микола Цискарідзе, який дав можливість Поліні теж відчути себе балериною. Стомившись від розмов по душах, зіркові друзі вирішили розім’ятися.

Полина Гагарина и Николай Цискаридзе
Поліна Гагаріна і Микола Цискарідзе

Чоловік підняв героїню статті на руки і ефектно закрутив її в повітрі. Без конфузів не обійшлося — під час виконання цього танцювального елементу Гагаріна ненавмисно засвітила своїми принадами, іронічно відреагувавши на ситуацію.

Микола вирішив поділитися цим відео у себе в Instagram, а підписники відразу ж прийнялися з гумором коментувати побачене:

  • «Атракціон Цискарідзе»;
  • «Хто не ризикує, той не танцює»;
  • «На це можна дивитися вічно».

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.